Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakte materialen overkapping

Home Projecten Op maat gemaakte materialen overkapping

Bij Vossebelt Precisiebewerking BV in Emmen, heeft Falco een FalcoGrand overkapping geplaatst. De overkapping is naar wens van de klant op maat gemaakt. Over een kleinere, al eerder geplaatste, afsluitbare overkapping werd een open FalcoGrand overkapping geplaatst over een lengte van ongeveer 45 meter. De kleinere afsluitbare overkapping wordt o.a. gebruikt voor opslag van gasflessen, onder ‘z’n grote broer’ wordt overig materiaal opgeslagen. 

Dak- en wandbekleding

Het dak is bedekt met aluzinc profielplaten. De achter- en zijwanden zijn bekleed met aluzinc damwand beplating. De achterwand loopt aan de rechterzijde ongeveer één meter door tot aan het hek van de buren, om zo het terrein aan die kant af te sluiten. 

Multifunctionele overkapping

De FalcoGrand overkapping wordt vaak toegepast als opslagoverkapping, maar ook als motorenstalling of als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten:

  • In de overkapping bij Brandweer Twente passen de auto’s en bussen prima. De FalcoGrand zorgt voor optimale bescherming van deze vervoersmiddelen.
  • Onder deze overkapping bij Wensink Autogarage in Deventer worden onder andere fietsen en containers gestald.
  • Bij wooncomplex Havenmeester in Tilburg monteerde Falco de FalcoGrand overkapping voor het overkapt parkeren van de auto’s van de bewoners.
  • De FalcoGrand is binnen de standaard maten ook uitermate geschikt als overkapping voor het etagerek FalcoLevel Premium+ of FalcoLevel Eco.

Montage

Het Falco montageteam heeft de overkapping geplaatst en gemonteerd, op de foto’s ziet u het begin tot aan het eindresultaat. Ook onze productie afdeling bevindt zich in onze hoofdvestiging in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.  

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!