Back to top
Tawk.to

Vuurdoop voor FalcoGrand overkapping

Home Projecten Vuurdoop voor FalcoGrand overkapping

De FalcoGrand is een multifunctionele overkapping die o.a. gemaakt is voor opslag van producten, goederen en transportmiddelen. In deze overkapping passen de auto’s en bussen van de Brandweer Twente prima en de FalcoGrand zorgt voor optimale bescherming van deze vervoersmiddelen.

Overkapping op maat voor dienstauto’s

Falco heeft voor de Brandweer Twente een FalcoGrand overkapping op maat gemaakt, de standaardafmeting van FalcoGrand was net iets te smal voor de te stallen dienstauto’s. De FalcoGrand, die geplaatst is op een stelcon ondergrond, bestaat uit vier vakken. Het dak is bedekt met aluzinc profielplaten en de achterkant van deze speciaal uitgevoerde overkapping bestaat uit strekmetaal, verzinkt op stalen gordingen.

Dak- en wandbekleding overkapping

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. Voor het creëren van een berging kan de FalcoGrand ook uitgevoerd worden met wanden en afsluitbare deuren. Bij de FalcoGrand kan ook een goot bijgeleverd worden.

Wilt u ook een FalcoGrand overkapping plaatsen op uw terrein? Gebruik dan het offerte aanvraagformulier, dan maken wij een passend voorstel voor u! U kunt natuurlijk ook bellen met onze projectadviseurs op 0546 - 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!