Back to top
Tawk.to

Vuurdoop voor FalcoGrand overkapping

Home Projecten Vuurdoop voor FalcoGrand overkapping

De FalcoGrand is een multifunctionele overkapping die o.a. gemaakt is voor opslag van producten, goederen en transportmiddelen. In deze overkapping passen de auto’s en bussen van de Brandweer Twente prima en de FalcoGrand zorgt voor optimale bescherming van deze vervoersmiddelen.

Overkapping op maat voor dienstauto’s

Falco heeft voor de Brandweer Twente een FalcoGrand overkapping op maat gemaakt, de standaardafmeting van FalcoGrand was net iets te smal voor de te stallen dienstauto’s. De FalcoGrand, die geplaatst is op een stelcon ondergrond, bestaat uit vier vakken. Het dak is bedekt met aluzinc profielplaten en de achterkant van deze speciaal uitgevoerde overkapping bestaat uit strekmetaal, verzinkt op stalen gordingen.

Dak- en wandbekleding overkapping

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. Voor het creëren van een berging kan de FalcoGrand ook uitgevoerd worden met wanden en afsluitbare deuren. Bij de FalcoGrand kan ook een goot bijgeleverd worden.

Wilt u ook een FalcoGrand overkapping plaatsen op uw terrein? Gebruik dan het offerte aanvraagformulier, dan maken wij een passend voorstel voor u! U kunt natuurlijk ook bellen met onze projectadviseurs op 0546 - 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!