Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenkelder middelbare school

Home Projecten Inrichting fietsenkelder middelbare school

De fietsenkelder van een Amsterdamse school is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. In totaal kunnen er 562 fietsen worden geparkeerd in de fietsenstalling.

FalcoSound

Er zijn zowel enkelzijdige FalcoSound fietsenrekken geplaatst als dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken. De hart-op-hart afstand tussen de fietsenrekken is 37,5 cm. De bijzondere vorm van de wielbeugels zorgt ervoor dat fietsen eenvoudig geparkeerd kunnen worden, zonder  schade aan te richten aan het voorwiel. Ook mountainbikes en racefietsen kunnen stabiel geparkeerd worden in FalcoSound fietsenrekken.

De fietsenrekken zijn vastgezet met bevestigingsbeugels.

Projecten

Bekijk hier de diverse projecten waarbij gekozen is voor FalcoSound als fietsparkeeroplossing:

Advies

Wilt u het fietsparkeerprobleem voor uw school oplossen? Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook ons bord “ schoolterrein inrichten” bekijken op Pinterest voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!