Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenkelder middelbare school

Home Projecten Inrichting fietsenkelder middelbare school

De fietsenkelder van een Amsterdamse school is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. In totaal kunnen er 562 fietsen worden geparkeerd in de fietsenstalling.

FalcoSound

Er zijn zowel enkelzijdige FalcoSound fietsenrekken geplaatst als dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken. De hart-op-hart afstand tussen de fietsenrekken is 37,5 cm. De bijzondere vorm van de wielbeugels zorgt ervoor dat fietsen eenvoudig geparkeerd kunnen worden, zonder  schade aan te richten aan het voorwiel. Ook mountainbikes en racefietsen kunnen stabiel geparkeerd worden in FalcoSound fietsenrekken.

De fietsenrekken zijn vastgezet met bevestigingsbeugels.

Projecten

Bekijk hier de diverse projecten waarbij gekozen is voor FalcoSound als fietsparkeeroplossing:

Advies

Wilt u het fietsparkeerprobleem voor uw school oplossen? Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook ons bord “ schoolterrein inrichten” bekijken op Pinterest voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!