Back to top
Tawk.to

Inrichting fietsenkelder middelbare school

Home Projecten Inrichting fietsenkelder middelbare school

De fietsenkelder van een Amsterdamse school is ingericht met FalcoSound fietsenrekken. In totaal kunnen er 562 fietsen worden geparkeerd in de fietsenstalling.

FalcoSound

Er zijn zowel enkelzijdige FalcoSound fietsenrekken geplaatst als dubbelzijdige FalcoSound fietsenrekken. De hart-op-hart afstand tussen de fietsenrekken is 37,5 cm. De bijzondere vorm van de wielbeugels zorgt ervoor dat fietsen eenvoudig geparkeerd kunnen worden, zonder  schade aan te richten aan het voorwiel. Ook mountainbikes en racefietsen kunnen stabiel geparkeerd worden in FalcoSound fietsenrekken.

De fietsenrekken zijn vastgezet met bevestigingsbeugels.

Projecten

Bekijk hier de diverse projecten waarbij gekozen is voor FalcoSound als fietsparkeeroplossing:

Advies

Wilt u het fietsparkeerprobleem voor uw school oplossen? Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook ons bord “ schoolterrein inrichten” bekijken op Pinterest voor inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!