Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping in opaalwit

Home Projecten Fietsoverkapping in opaalwit

Dat is deze mooie FalcoLite overkapping, uitgevoerd in opaalwitte polycarbonaat bekleding. Met het fietsenrek FalcoSound biedt het plaats aan zeven fietsen.

Fietsparkeren
De fietsoverkapping is gemaakt voor het politiebureau in Zwijndrecht en biedt daarmee een goede en droge fietsenstalling. Door namelijk het fietsenrek FalcoSound in te zetten met aanbindvoorzieningen maakt het fietsparkeren voor de gebruikers van deze fietsoverkapping meer gebruiksvriendelijk. Door de aanbindvoorzieningen aan het fietsenrek FalcoSound kan men moeiteloos de fiets vastzetten door middel van een kettingslot dus extra veilig.

De fietsoverkapping uitgevoerd in opaalwit maakt het plaatje af. De FalcoLite overkapping is een flexibele overkapping die voornamelijk wordt gebruikt als fietsoverkapping en rokersoverkapping. Falco biedt ook voor de inrichting van rokersoverkappingen een compleet aanbod van banken, stoelen, afvalbakken en zitjes.

Groot voordeel is de inloophoogte van de FalcoLite waardoor gebruikers niet hoeven te bukken maar eenvoudig de fiets kunnen neerzetten. Daarnaast is er ruime keuze in wandbekleding van deze overkapping. Hier is een opaalwitte polycarbonaat-bekleding geplaatst, maar er is ook keuze in andere bekleding van het dak en zijwanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit transparante policarbonaat-bekleding, maar ook Trespa-bekleding in diverse kleuren zoals antracietgrijs of geel.

Uitvoeringen overkapping
Verder is de FalcoLite ook verkrijgbaar in een dubbelzijdige uitvoering en als combi-overkapping. Door deze combinaties is de overkapping in alle richtingen onbeperkt uit te breiden. Ook kan de Lite overkapping met looppadafsluitingen en deuren geleverd worden. Lengte van het beginvak is 300 cm., diepte is 254 cm, hoogte is 226,5 cm met een toegangshoogte van 210 cm.

Wilt u ook een fietsoverkapping op maat voor uw bedrijfsterrein? Kijk dan onder Projecten voor eerder geplaatste overkappingen of neem contact op met één van onze productadviseurs. Bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!