Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping in opaalwit

Home Projecten Fietsoverkapping in opaalwit

Dat is deze mooie FalcoLite overkapping, uitgevoerd in opaalwitte polycarbonaat bekleding. Met het fietsenrek FalcoSound biedt het plaats aan zeven fietsen.

Fietsparkeren
De fietsoverkapping is gemaakt voor het politiebureau in Zwijndrecht en biedt daarmee een goede en droge fietsenstalling. Door namelijk het fietsenrek FalcoSound in te zetten met aanbindvoorzieningen maakt het fietsparkeren voor de gebruikers van deze fietsoverkapping meer gebruiksvriendelijk. Door de aanbindvoorzieningen aan het fietsenrek FalcoSound kan men moeiteloos de fiets vastzetten door middel van een kettingslot dus extra veilig.

De fietsoverkapping uitgevoerd in opaalwit maakt het plaatje af. De FalcoLite overkapping is een flexibele overkapping die voornamelijk wordt gebruikt als fietsoverkapping en rokersoverkapping. Falco biedt ook voor de inrichting van rokersoverkappingen een compleet aanbod van banken, stoelen, afvalbakken en zitjes.

Groot voordeel is de inloophoogte van de FalcoLite waardoor gebruikers niet hoeven te bukken maar eenvoudig de fiets kunnen neerzetten. Daarnaast is er ruime keuze in wandbekleding van deze overkapping. Hier is een opaalwitte polycarbonaat-bekleding geplaatst, maar er is ook keuze in andere bekleding van het dak en zijwanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit transparante policarbonaat-bekleding, maar ook Trespa-bekleding in diverse kleuren zoals antracietgrijs of geel.

Uitvoeringen overkapping
Verder is de FalcoLite ook verkrijgbaar in een dubbelzijdige uitvoering en als combi-overkapping. Door deze combinaties is de overkapping in alle richtingen onbeperkt uit te breiden. Ook kan de Lite overkapping met looppadafsluitingen en deuren geleverd worden. Lengte van het beginvak is 300 cm., diepte is 254 cm, hoogte is 226,5 cm met een toegangshoogte van 210 cm.

Wilt u ook een fietsoverkapping op maat voor uw bedrijfsterrein? Kijk dan onder Projecten voor eerder geplaatste overkappingen of neem contact op met één van onze productadviseurs. Bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!