Back to top
Tawk.to

Falco fietsenstalling voor "de groenste fabriek"

Home Projecten Falco fietsenstalling voor "de groenste fabriek"

Falco maakte de fietsenstalling voor het nieuwe bedrijfspand van Unipro. Unipro maakt en levert vloeren en aanverwante producten. Het nieuwe gebouw wordt een “groene fabriek”; energiezuinig en duurzaam. Een duurzaam geproduceerde fietsenstalling van Falco is daar helemaal op z’n plaats. Het nieuwe bedrijfspand is afgelopen vrijdag geopend door koningin Maxima.

Unipro maakt gebruik van de succesvolle overkapping FalcoLok-500. Deze overkapping is uitgevoerd als afgesloten fietsenstalling. Als zijwanden zijn traliehekpanelen gebruikt  waartegen klimplanten zijn geplaatst.

De fietsenstalling is opgebouwd uit:

  • Eén beginvak FalcoLok-500
  • Drie aanbouwvakken FalcoLok 500
  • Stalen regenwaterafvoer
  • Traliepanelen voor zij- en wandbekleding
  • Enkele deur met elektrisch slot
  • Fundatie met betonvoeten

De groene fabriek van Unipro is genomineerd voor de Koning Willem 1 Plaquette Duurzaam Ondernemerschap en is  afgelopen vrijdag feestelijk geopend door koningin Maxima.

Zoekt u een fietsenstalling?

Zoekt u een fietsenstalling die in uw duurzaam inkoopbeleid past? Neem dan contact op met één van Falco’s projecadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Falco produceert op een duurzame manier en werkt met duurzame materialen. Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later.

Hoofdfoto: www.unipro.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!