Kulturhus met Falco overkappingen en fietsenrekken

Home Projecten Kulturhus met Falco overkappingen en fietsenrekken

Het nieuwe "Kulturhus" had een aantal fietsparkeerplaatsen nodig en vroeg Falco om een betrouwbare fietsenstalling. Bij het Kulturhus in Rossum zijn twee overkappingen met fietsenrekken geplaatst om fietsen droog en veilig te stallen.

In Rossum zijn met de overkapping FalcoGamma-Hi en fietsenrek FalcoSound 20 fietsplaatsen gecreëerd. Met twee fietsenrekken met elk 10 plaatsen en een reklengte van 187,5 cm kan de fiets prima geparkeerd worden.

Het fietsenrek FalcoSound wordt door Falco zelf geproduceerd en hierop is het FietsParKeur verleend. Het keurmerk staat garant voor een hoogwaardig kwaliteit fietsparkeersysteem.
Wat houdt het FietsParKeur in?

Overkapping FalcoGamma-Hi
Deze overkapping in Rossum is de dubbelzijdige variant van de FalcoGamma-Hi. De overkapping is kenmerkend door de centrale kolom die uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder policarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.  Vind hier meer informatie over de dubbelzijdige overkapping FalcoGamma-Hi.

Hoge overkapping
Door de hoogte van deze overkapping is het ook comfortabel fietsen parkeren, want men hoeft niet te bukken om de fiets te parkeren. Ook de fiets diefstalveilig parkeren, is geen probleem, door de hoogte van het dak kan de fiets gemakkelijk op slot gezet worden.
Diepte van de overkapping is 191 cm, hoogte 210/218 cm.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!