Back to top
Tawk.to

Gastvrije daktuin voor zorghotel

Home Projecten Gastvrije daktuin voor zorghotel

Rotterdamse zorgorganisatie Laurens heeft haar nieuwe revalidatielocatie ingericht als een hotel. Het resultaat is een prachtig gebouw in een gastvrije omgeving. Falco heeft via relatie Dura Vermeer zorg gedragen voor de inrichting van het buitenterrein.

FalcoBloc serie

Om een sfeer van rust re creëren is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en warme aardetinten. De buitenruimte, die zich bevindt op het dak, is ingericht met FalcoBloc banken. In de daktuin zijn vier banken zonder rugleuning en drie banken met rug geplaatst. De banken zijn afkomstig uit de FalcoBloc serie die bestaat uit afvalbakken, hockers, picknicktafels, tafels en plantenbakken.

Parkeervoorzieningen

Niet alleen voor straatmeubilair bent u bij Falco aan het juiste adres; wij leveren ook parkeervoorzieningen. Voor het zorghotel zijn twee hoogtebegrenzers geplaatst. De Falco hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat gewenst is. Op de wit gepoedercoate dwarsbalk zijn stroken opgeplakt met de tekst MAX DOORRIJHOOGTE 210 CM.

Zorginstellingen

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

Ook bezig met het inrichten van een buitenruimte? Onze projectadviseurs helpen u graag!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!