Back to top
Tawk.to

Gastvrije daktuin voor zorghotel

Home Projecten Gastvrije daktuin voor zorghotel

Rotterdamse zorgorganisatie Laurens heeft haar nieuwe revalidatielocatie ingericht als een hotel. Het resultaat is een prachtig gebouw in een gastvrije omgeving. Falco heeft via relatie Dura Vermeer zorg gedragen voor de inrichting van het buitenterrein.

FalcoBloc serie

Om een sfeer van rust re creëren is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en warme aardetinten. De buitenruimte, die zich bevindt op het dak, is ingericht met FalcoBloc banken. In de daktuin zijn vier banken zonder rugleuning en drie banken met rug geplaatst. De banken zijn afkomstig uit de FalcoBloc serie die bestaat uit afvalbakken, hockers, picknicktafels, tafels en plantenbakken.

Parkeervoorzieningen

Niet alleen voor straatmeubilair bent u bij Falco aan het juiste adres; wij leveren ook parkeervoorzieningen. Voor het zorghotel zijn twee hoogtebegrenzers geplaatst. De Falco hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat gewenst is. Op de wit gepoedercoate dwarsbalk zijn stroken opgeplakt met de tekst MAX DOORRIJHOOGTE 210 CM.

Zorginstellingen

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

Ook bezig met het inrichten van een buitenruimte? Onze projectadviseurs helpen u graag!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!