Back to top
Tawk.to

FalcoLok overkapping in gebruik als abri

Home Projecten FalcoLok overkapping in gebruik als abri

Op de parkeerplaats van Hockeyclub H.T.C. Son zijn twee FalcoLok overkappingen geplaatst die dienst doen als bushokjes. In de abri's kunnen reizigers droog en beschut op de bus wachten.

FalcoLok overkapping op maat

De FalcoLok overkappingen die zijn geplaatst in Son en Breugel zijn afgeleid van de FalcoLok 300. De wachtruimtes hebben een afmeting van 3 meter breed. Het dak is bekleed met stalen aluzinc profielplaten. De drie zijdes van de abri's zijn bekleed met geperforeerd staalplaat, in grijs gepoedrcoat. De voorzijde is geheel open. Wat betreft wandbekledingen zijn er veel mogeljkheden zoals bijvoorbeeld hardhouten belatting, Trespa bekleding, traliepanelen etc. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen.

Falco overkapping als wachtruimte

Onze overkappingen worden vaak ingezet als fietsoverkappingen of als berging, echter zijn er meer plekken waar een Falco overkapping wordt gebruikt als abri of wachtruimte. Bekijk hier enkele andere voorbeelden:

Advies

Wilt u uw klanten ook een droge wachtruimte aanbieden of fietsparkeergelegenheid? Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!