Back to top
Tawk.to

FalcoLok overkapping in gebruik als abri

Home Projecten FalcoLok overkapping in gebruik als abri

Op de parkeerplaats van Hockeyclub H.T.C. Son zijn twee FalcoLok overkappingen geplaatst die dienst doen als bushokjes. In de abri's kunnen reizigers droog en beschut op de bus wachten.

FalcoLok overkapping op maat

De FalcoLok overkappingen die zijn geplaatst in Son en Breugel zijn afgeleid van de FalcoLok 300. De wachtruimtes hebben een afmeting van 3 meter breed. Het dak is bekleed met stalen aluzinc profielplaten. De drie zijdes van de abri's zijn bekleed met geperforeerd staalplaat, in grijs gepoedrcoat. De voorzijde is geheel open. Wat betreft wandbekledingen zijn er veel mogeljkheden zoals bijvoorbeeld hardhouten belatting, Trespa bekleding, traliepanelen etc. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen.

Falco overkapping als wachtruimte

Onze overkappingen worden vaak ingezet als fietsoverkappingen of als berging, echter zijn er meer plekken waar een Falco overkapping wordt gebruikt als abri of wachtruimte. Bekijk hier enkele andere voorbeelden:

Advies

Wilt u uw klanten ook een droge wachtruimte aanbieden of fietsparkeergelegenheid? Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!