Back to top
Tawk.to

FalcoPlana overkapping ingezet als tijdelijke wachtruimte op perron

Home Projecten FalcoPlana overkapping ingezet als tijdelijke wachtruimte op perron

De Falco overkapping FalcoPlana wordt vaak ingezet als carpot voor auto's of voor grotere vervoersmiddelen. Op het perron van station Diemen zijn drie FalcoPlana overkappingen ingezet als tijdelijke wachtruimtes. De perronoverkappingen zullen maximaal twee jaar dienst doen als wachtruimtes en zullen dan vervangen worden. 

Overkapping FalcoPlana

De overkappingen hebben een afmeting van 11 x 3 meter en zijn opgeleverd zonder wanden, dus helemaal open. De houten planken zijn er door de klant zelf in gezet. Het dak van de overkapping bestat uit aluzinc prfoelplaten. De staanders zijn van staal. de staalconstructie zou naar wens gepoedercoat kunnen worden.

Advies

Wenst u ook advies m.b.t. het inzetten van overkappingen voor fietsparkeren, als carpot of op een andere manier? Onze projectadviseurs bespreken met u graag de mogelijkheden, via Teams of een afspraak op locatie. U kunt een afspraak maken via  (0546) 55 44 44, info@falco.nl of via de chatfunctie op deze website.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!