Back to top
Tawk.to

Carports in woonwijk

Home Projecten Carports in woonwijk

In nieuwbouw project Hei Wonen zijn in opdracht van Ten Brinke Zuid carports geplaatst zodat bewoners van deze wijk hun auto's droog kunnen parkeren achter hun huis.Het gaat om een op maat gemaakte 9-vaks carport van het model FalcoPlana. In elk vak kunnen er twee auto's geparkeerd worden.

Op maat!

FalcoPlana is een overkapping uit het Falco assortiment die bij uitstek geschikt is voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens (zoals voor Peugeot)  of droogzetten van ambulances. Met dit project laat Falco zien dat met enige aanpassingen op maat we ook prima producten kunnen leveren voor de woningmarkt. De aanpassing in dit geval is dat de kolommen wat naar binnen zijn geplaatst zodat de bewoners hun auto's makkelijker kunnen in- en uitdraaien. Doordat Falco in Vriezenveen beschikt over een eigen ontwerp afdeling en bijna alle producten zelf geproduceerd worden, is het relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op bestaande producten. Voor de looppaden heeft Falco voor LED verlichting gezorgd.

Fietsenbergingen en straatmeubilair

Naast carports en overkappingen heeft Falco meer geschikte producten om te plaatsen in een woonwijk. In de groene woonwijk Park Suyderwijk in Drachten kunnen bewoners hun fietsen stallen in Falco fietsenstallingen. In totaal zijn er 10 fietsenbergingen FalcoLok geplaatst in de gehele wijk. Tevens zijn er in de wijk ook zes FalcoBloc banken geplaatst.  Deze banken hebben een rugleuning en een strak design en bestaan uit solide vierkante zijsteunen en FSC gecertificeerde houten delen. In Diemen is straatmeubilair geplaatst in een groene woonwijk.

Inrichting buitenruimte

Een complete inrichting voor uw woonwijk, bedrijfsterrein of schoolplein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!