Back to top
Tawk.to

Carports in woonwijk

Home Projecten Carports in woonwijk

In nieuwbouw project Hei Wonen zijn in opdracht van Ten Brinke Zuid carports geplaatst zodat bewoners van deze wijk hun auto's droog kunnen parkeren achter hun huis.Het gaat om een op maat gemaakte 9-vaks carport van het model FalcoPlana. In elk vak kunnen er twee auto's geparkeerd worden.

Op maat!

FalcoPlana is een overkapping uit het Falco assortiment die bij uitstek geschikt is voor stalling van vervoersmiddelen zoals bedrijfswagens (zoals voor Peugeot)  of droogzetten van ambulances. Met dit project laat Falco zien dat met enige aanpassingen op maat we ook prima producten kunnen leveren voor de woningmarkt. De aanpassing in dit geval is dat de kolommen wat naar binnen zijn geplaatst zodat de bewoners hun auto's makkelijker kunnen in- en uitdraaien. Doordat Falco in Vriezenveen beschikt over een eigen ontwerp afdeling en bijna alle producten zelf geproduceerd worden, is het relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op bestaande producten. Voor de looppaden heeft Falco voor LED verlichting gezorgd.

Fietsenbergingen en straatmeubilair

Naast carports en overkappingen heeft Falco meer geschikte producten om te plaatsen in een woonwijk. In de groene woonwijk Park Suyderwijk in Drachten kunnen bewoners hun fietsen stallen in Falco fietsenstallingen. In totaal zijn er 10 fietsenbergingen FalcoLok geplaatst in de gehele wijk. Tevens zijn er in de wijk ook zes FalcoBloc banken geplaatst.  Deze banken hebben een rugleuning en een strak design en bestaan uit solide vierkante zijsteunen en FSC gecertificeerde houten delen. In Diemen is straatmeubilair geplaatst in een groene woonwijk.

Inrichting buitenruimte

Een complete inrichting voor uw woonwijk, bedrijfsterrein of schoolplein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!