Back to top
Tawk.to

Nieuwe woonwijk ingericht met Falco producten

Home Projecten Nieuwe woonwijk ingericht met Falco producten

In Drachten vindt u Park Suyderwijk, een nieuwe, groene woonwijk. In deze wijk ligt ook het gebied Maartenswouden, waar verstandelijk gehandicapten in diverse paviljoens wonen.

Door de gehele wijk kunnen bewoners hun fietsen stallen in Falco fietsenstallingen. Ook zijn er bankjes van Falco te vinden op diverse plaatsen in de wijk.

FalcoLok overkapping

Alle overkappingen in Park Suyderwijk zijn van het type FalcoLok. In totaal zijn er 10 fietsenbergingen geplaatst door de gehele wijk.  FalcoLok is een vandalismebestendige en flexibele overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen. In Park Suyderwijk  zijn verschillende  fietsenbergingen met 1,2 en 3 vakken geplaatst. Ook zijn er combi overkappingen geplaatst.

Wat betreft wandkeuze is er veel keuze, bij dit project is gekozen voor hardhouten open latwerk.   Falco heeft ook gezorgd voor de verlichting.

Straatmeubilair

Naast de fietsenbergingen zijn er in de wijk ook 6 FalcoBloc banken geplaatst. De banken hebben een rugleuning en een strak design en bestaan uit solide vierkante zijsteunen en FSC gecertificeerde houten delen.

Inrichting buitenruimte

Een complete inrichting voor uw woonwijk, bedrijfsterrein of schoolplein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!