Back to top
Tawk.to

Nieuwe woonwijk ingericht met Falco producten

Home Projecten Nieuwe woonwijk ingericht met Falco producten

In Drachten vindt u Park Suyderwijk, een nieuwe, groene woonwijk. In deze wijk ligt ook het gebied Maartenswouden, waar verstandelijk gehandicapten in diverse paviljoens wonen.

Door de gehele wijk kunnen bewoners hun fietsen stallen in Falco fietsenstallingen. Ook zijn er bankjes van Falco te vinden op diverse plaatsen in de wijk.

FalcoLok overkapping

Alle overkappingen in Park Suyderwijk zijn van het type FalcoLok. In totaal zijn er 10 fietsenbergingen geplaatst door de gehele wijk.  FalcoLok is een vandalismebestendige en flexibele overkapping. De overkapping is zowel in de breedte als de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen. In Park Suyderwijk  zijn verschillende  fietsenbergingen met 1,2 en 3 vakken geplaatst. Ook zijn er combi overkappingen geplaatst.

Wat betreft wandkeuze is er veel keuze, bij dit project is gekozen voor hardhouten open latwerk.   Falco heeft ook gezorgd voor de verlichting.

Straatmeubilair

Naast de fietsenbergingen zijn er in de wijk ook 6 FalcoBloc banken geplaatst. De banken hebben een rugleuning en een strak design en bestaan uit solide vierkante zijsteunen en FSC gecertificeerde houten delen.

Inrichting buitenruimte

Een complete inrichting voor uw woonwijk, bedrijfsterrein of schoolplein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!