Back to top
Tawk.to

Inrichting gebouwencomplex met Falco straatmeubilair

Home Projecten Inrichting gebouwencomplex met Falco straatmeubilair

Voor gebouwencomplex De Garden in Amstelveen, heeft Falco een aantal FalcoLinea picknicksets geplaatst met bijbehorende stoelen, voor een mooi en duurzaam resultaat. De locatie bestaat uit vier panden in een gebouw met een atrium tuin en binnenplaats. In het kantoor zijn diverse kantoorruimtes te huur, de hoofdhuurder is Nestle.

"De samenwerking verliep prima en de tafels en stoelen bevallen uitstekend en passen qua vormgeving goed in het totaal plaatje" benadrukt meneer Renes, contactpersoon van het gebouwencomplex.

FalcoLinea-serie 

Meneer Renes heeft in totaal vier FalcoLinea-picknicksets afgenomen. De picknickset is voorzien van FSC® hardhouten latten en steunen. Tevens zijn er 12 stoelen afgenomen, hierdoor is een mooie set gecreëerd. De stoelen zijn strak op de tegels bevestigd, dit zorgt voor een mooi uiterlijk. Het straatmeubilair van de FalcoLinea-serie is onderhoudsvrij. De staalconstructie is gepoedercoat in de RAL-kleur 9010. 

FUNCTIE STRAATMEUBILAIR 

De straatmeubilair producten uit de FalcoLinea-serie zijn ter beschikking gesteld aan het personeel van De Garden. Het meubilair dient voor de koffie- en lunchpauze.

UITGEVOERDE PROJECTEN VOOR FALCOLINEA

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd, hieronder vindt u een overzicht:

Straatmeubilair FalcoLinea op voormalig baggerdepop
FalcoLinea straatmeubilair voor Maxima Centrale 
FalcoLinea straatmeubilair herinrichting Hapert 

 

ADVIES

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de inrichting van een gebouwencomplex. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. 

U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!