Back to top
Tawk.to

Inrichting gebouwencomplex met Falco straatmeubilair

Home Projecten Inrichting gebouwencomplex met Falco straatmeubilair

Voor gebouwencomplex De Garden in Amstelveen, heeft Falco een aantal FalcoLinea picknicksets geplaatst met bijbehorende stoelen, voor een mooi en duurzaam resultaat. De locatie bestaat uit vier panden in een gebouw met een atrium tuin en binnenplaats. In het kantoor zijn diverse kantoorruimtes te huur, de hoofdhuurder is Nestle.

"De samenwerking verliep prima en de tafels en stoelen bevallen uitstekend en passen qua vormgeving goed in het totaal plaatje" benadrukt meneer Renes, contactpersoon van het gebouwencomplex.

FalcoLinea-serie 

Meneer Renes heeft in totaal vier FalcoLinea-picknicksets afgenomen. De picknickset is voorzien van FSC® hardhouten latten en steunen. Tevens zijn er 12 stoelen afgenomen, hierdoor is een mooie set gecreëerd. De stoelen zijn strak op de tegels bevestigd, dit zorgt voor een mooi uiterlijk. Het straatmeubilair van de FalcoLinea-serie is onderhoudsvrij. De staalconstructie is gepoedercoat in de RAL-kleur 9010. 

FUNCTIE STRAATMEUBILAIR 

De straatmeubilair producten uit de FalcoLinea-serie zijn ter beschikking gesteld aan het personeel van De Garden. Het meubilair dient voor de koffie- en lunchpauze.

UITGEVOERDE PROJECTEN VOOR FALCOLINEA

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd, hieronder vindt u een overzicht:

Straatmeubilair FalcoLinea op voormalig baggerdepop
FalcoLinea straatmeubilair voor Maxima Centrale 
FalcoLinea straatmeubilair herinrichting Hapert 

 

ADVIES

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de inrichting van een gebouwencomplex. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. 

U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!