Back to top
Tawk.to

Inrichting buitenterrein Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad

Home Projecten Inrichting buitenterrein Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad

Bewoners van Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad kunnen sinds kort buiten plaats nemen op de door Falco geplaatste zitbanken, picknicksets en stoelen. De picknicksets zijn rolstoeltoegankelijk. Ook zijn op het buitenterrein van het centrum fietsaanleunbeugels geplaatst, zo kunnen fietsen overzichtelijk gestald worden.

Picknicksets

Het unieke van deze picknicksets is dat er in het ontwerp rekening is gehouden met rolstoelgebruikers. Onder de drie korte zijdes van de tafel is geen zitting geplaatst, hier kunnen rolstoelen geplaatst worden. De picknicksets komen uit de serie FalcoSeis. De materialen die gebruikt zijn voor de picknicksets zijn staal en FSC-gecertificeerd hardhout. Optioneel is dat het staal gepoedercoat kan worden in één van de 190 RAL-kleuren. 

Zitbanken

De geplaatste zitbanken komen uit de serie FalcoRelax. De naam van de bank zegt het al, het is een comfortabele bank. De buitenbank is gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout en staal. Ook hier kan de bank optioneel gepoedercoat worden. De bank is voorzien van armleuningen en een rugleuning. Bij het Woonzorgcentrum is de langere variant van de bank geplaatst, het verschil met de standaard variant is dat de bank nu voorzien is van een extra armleuning in het midden van de bank. In totaal zijn er 7 banken geplaatst.

Stoelen

De stoelen komen net als de zitbanken uit de serie FalcoRelax. De stoelen kunnen op afstand van elkaar geplaatst worden, dat is vooral in deze tijd erg voordelig. Zo blijft straatmeubilair in buitenruimte niet leeg, maar mensen kunnen op afstand plaatsnemen op het straatmeubilair.   

Fietsaanleunbeugels

De geplaatste fietsaanleunbeugels zijn rond van vorm. Falco heeft een ruim assortiment fietsaanleunbeugels. De aanleunbeugels kunnen ook voorzien worden van een tussenbuis.

We hebben diverse buitenterreinen van zorginstellingen mogen inrichten. Onder andere bij het Amphia ziekenhuis, wooncomplex Trommelslag in Doetichem, Gelre ziekenhuis en Prinses Maxima Centrum.  

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!