Back to top
Tawk.to

FalcoLok fietsenstalling bij wooncomplex Trommelslag in Doetinchem

Home Projecten FalcoLok fietsenstalling bij wooncomplex Trommelslag in Doetinchem

In opdracht van Van Ooijen Bouw heeft Falco een op maat ontworpen overkapping geproduceerd en bij appartementencomplex Trommelslag in Doetinchem geplaatst. De fietsenstalling van 5x18 meter is elektrisch afsluitbaar en heeft wandbekleding van houten belatting. Het Trommelslag  is een modern complex voor 55 plussers. De fietsenstalling wordt ook gebruikt als stalling voor scootmobiels.

Falco ontwikkelt, produceert en exporteert straatmeubilair in de breedste zin van het woord. Wij kiezen daarbij voor kwalitatieve en duurzame producten, die zich kenmerken door een juiste prijs/kwaliteit verhouding en voorop lopen in functionaliteit en vormgeving

Populaire fietsberging

De FalcoLok-500 is de meest verkochte fietsenstalling uit ons leveringsprogramma. Een opsomming van de kenmerken:

 • Vandalismebestendig
 • Zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden
 • Rondom lopende goot
 • Dak standaard van aluzinc damwand profielplaat, eventueel als sedum groendak
 • Keuze uit vele wandbekledingen zoals open latwerk, Trespa beplating, polycarbonaat, traliepanelen etc.
 • Optioneel: zonnepanelen, LED verlichting, deurdranger etc. etc. 

Toegangscontrole

Er zijn 2 deuren geplaatst met een dagmaat van 135 cm. De deuren zijn afsluitbaar middels een elektrische dagschoot ontgrendelaar en deurdranger.

Afmetingen fietsoverkapping

 • Breedte ca. 1800 cm
 • Diepte ca. 500 cm
 • Hoogte ca. 210/ 225 cm

NEN-EN 1090

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Straatmeubilair bij zorginstellingen

Fietsoverkappingen, maar ook rolstoeloverkappingen en ander straatmeubilair zoals zitelementen, afvalbakken, fietsenrekken, afzetpalen en parkeervoorzieningen worden vaak geplaatst bij zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgtehuizen en revalidatiecentra. Wilt u meer advies over de inrichting van de publieke ruimte bij uw zorginstelling? Bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl voor meer informatie. Op Pinterest kunt u ons bord “Buitenterrein Zorginstelling inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

 • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
 • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
 • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
 • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
 • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!