Back to top
Tawk.to

Fietskluizen op maat voor appartementencomplex

Home Projecten Fietskluizen op maat voor appartementencomplex

Voormalig basisschool Het Spectrum in Maassluis is omgebouwd tot een appartementencomplex. Voor de bewoners zijn er, in opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf de Haas, kleine bergingen geplaatst waar bijvoorbeeld de fietsen in geparkeerd kunnen worden. 

Bergingen op maat

In totaal 9 bergingen bieden ruimte voor 2 fietsen per vak. De binnenwerkse afmeting van één kluis is 200x145 cm en de hoogte is 130 cm. Het dak is van aluzinc damwandprofiel en loopt licht schuin af naar achteren. Elke berging kan worden afgesloten met een enkele deur, uitgevoerd met cilinderslot. De wandbekleding is van hardhouten belatting.

Deze bergingen cq fietskluizen zijn zogenaamde specials. De kluizen zijn gebaseerd op de standaard fietskluizen uit het Falco assortiment en in overleg met de opdrachtgeven geheel aangepast naar de wensen van de gebruiker. Want met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. 

Veilig werken

Door onze VCA gecertificeerde monteurs werd ook dit project veilig opgebouwd en opgeleverd. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Sinds 22 februari 2022 beschikt Falco over het certificaat Approved Self Assessment van de veiligheidsladder. De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. De Veiligheidsladder biedt kaders voor veilig werken voor bedrijven die in diverse sectoren werkzaam zijn. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers of leveranciers.

Buiteninrichting appartementencomplexen

Veel van onze producten zijn uitermate geschikt voor de inrichting van het buitenterrein van appartementencomplexen. zo staat er Falco straatmeubilair in de binnentuin van een apprtementencomplex in Vlissingen, en op het dakterras van GO 070 kunnen bewoners relaxen op Falco picnicksets

Op het gebied van fietsparkeren bent u bij Falco ook aan het juiste adres. Voor een VVE op Ameland heeft Falco een ruime fietsenstalling verzorgd, en ook staat er een fietsenberging bij een appartementen complex in Nuenen.

Bekijk ons Pinterest bord Woningbouw voor meer projecten.Onze projectadviseurs geven ook graag advies over welke producten een oplossing kunnen bieden voor het fietsparkeer probleem of welk straatmeubilair goed staat in de binnentuin. Neem contact met ons op via (0546) 55 44 44 of info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!