Back to top
Tawk.to

FalcoLok voor appartementen Ameland

Home Projecten FalcoLok voor appartementen Ameland

In opdracht van de Vereniging van Eigenaren (VvE) d’Amelander Kaap appartementen heeft Falco twee FalcoLok-500 overkappingen geproduceerd en geplaatst. De appartementen zijn in eigendom van particulieren en een groot deel van de appartementen worden verhuurd aan toeristen. d'Amelander Kaap Appartementen maken deel uit van Hotel-Resort d'Amelander Kaap op Ameland. Het Resort heeft diverse faciliteiten zoals een restaurant, vergader- en feestzalen, een zwembad en nu dus ook twee overdekte fietsoverkappingen met fietsenrekken.

TWEE VARIANTEN OVERKAPPINGEN

Voor beide overkappingen heeft men gekozen voor een variant FalcoLok die bestaat uit een compleet afsluitbaar gedeelte, gecombineerd met een luifel. Het afsluitbare gedeelte heeft een enkele deur met een mechanisch codeslot. De totale afmetingen van de overkappingen zijn 7,5x14 meter en 7,5x10 meter. De luifels hebben bij beide overkappingen een oversteek van 2,5 meter over de gehele breedte.

CONSTRUCTIE

De vier zijden van het afsluitbaar gedeelte zijn bekleed met FSC® gecertificeerde hardhouten latten.

Falco heeft de overkappingen zelf geleverd, gefundeerd en gemonteerd.

FIETSENREKKEN

Falco is de specialist in fietsparkeren! Men koos bij dit project voor het Ideaal 2.0 fietsenrek, voor in totaal 100 fietsplaatsen.

Door de hart-op-hart afstand van 40 cm tussen de wielbeugels zorgt dit fietsenrek voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Dit verlaagt het risico dat fietsen verstrengeld raken. Bovendien voldoet de Ideaal 2.0 aan de eisen van de stichting FietsParKeur. Deze stichting stelt kwaliteitseisen aan fietsparkeersystemen die zijn vastgelegd in een aantal normen.

UITGEVOERDE PROJECTEN VOOR FALCOLOK

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd waarbij de FalcoLok uitermate geschikt was, hieronder een overzicht van een aantal projecten.

ADVIES

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. De FalcoLok overkappingen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt.

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!