Back to top
Tawk.to

Multi functionele overkapping!

Home Projecten Multi functionele overkapping!

Via opdrachtgever Lammertink Bouwbedrijf heeft Falco 2 overkappingen gemaakt; een overkapping wordt gebruikt als terras en een als fietsenberging.

Deze mooie overkappingen zijn geplaatst in een Leidse binnentuin. De overkappingen zijn op maat gemaakt, met hardhout en een groendak; perfect passend in de groene omgeving.

De overkapping voor het terras heeft een breedte van 540 cm, lengte 444 cm en hoogte 210cm. De wanden zijn aan drie zijden bekleed met hardhout in open latwerk en traliepanelen. De voorzijde is bekleed met hardhouten belatting en heeft een hoogte van 120 cm. Het dak is geschikt gemaakt voor lichtgewicht sedum begroeiing waarmee een groendak is gecreëerd.

Daarnaast is er ook een overkapping gemaakt die dient als een fietsenberging met een breedte van 145,5 cm, lengte 330 cm en een hoogte van 220/247 cm. De fietsoverkapping is voorzien van een deur met dagschootontgrendelaar, bekleed met geperforeerde staalplaat in een RAL kleur.

In de fietsenberging zijn Ideaal fietsenrekken geplaatst, deze fietsenrekken hebben het FietsParKeur en zorgen daarmee voor kwalitatief en gebruiksvriendelijk fietsparkeren.

Meer informatie over de geplaatste producten?

FalcoLok overkapping

Ideaal fietsenrek

Groendak voor overkapping

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!