Back to top
Tawk.to

Droogloop voor Tristar

Home Projecten Droogloop voor Tristar

Het bedrijf Tristar, gevestigd in Tilburg, was op zoek naar een oplossing om droog van de het ene pand naar het andere pand te lopen.

Op maat

Falco heeft voor Tristar een op maat gemaakte nieuwe doorgang getekend, geproduceerd en geplaatst.  Vooraf gaf de klant aan dat men de FalcoLok erg aantrekkelijk vond, deze overkapping is als basis genomen.

De overkapte doorloop heeft een breedte van 2 meter, de lengte van de l-vormige overkapping is 1753 cm en 710 cm. De hoogte is ongeveer 265 centimeter.  Eén kant van de droogloop bestaat uit gehard veiligheidsglas. In plaats van helder glas is er bronskleurig glas gebruikt als manier van zonwering. De andere kant van de droogloop is gesloten middels vlakke staalplaten. Deze staalplaten zijn 2 mm dik en gecoat in RAL 7040.

Er zijn 2 stuks dubbele deuren in de droogloop geplaatst, de bekleding van deze deuren is gelijk aan de wandbekleding. 

Het dak van de overkapping bestaat uit stalen dakframes met een stalen goot en stalen aluzinc profielplaten.

Advies

Voor uw bedrijf ook op zoek naar een droogloop? Bekijk hier onze standaard producten die geschikt zijn om in te zetten als droogloop. Een van onze projectadviseurs helpt u graag met u specifieke vragen over uw locatie of als u een overkapping op maat wenst.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!