Back to top
Tawk.to

Droogloop voor Tristar

Home Projecten Droogloop voor Tristar

Het bedrijf Tristar, gevestigd in Tilburg, was op zoek naar een oplossing om droog van de het ene pand naar het andere pand te lopen.

Op maat

Falco heeft voor Tristar een op maat gemaakte nieuwe doorgang getekend, geproduceerd en geplaatst.  Vooraf gaf de klant aan dat men de FalcoLok erg aantrekkelijk vond, deze overkapping is als basis genomen.

De overkapte doorloop heeft een breedte van 2 meter, de lengte van de l-vormige overkapping is 1753 cm en 710 cm. De hoogte is ongeveer 265 centimeter.  Eén kant van de droogloop bestaat uit gehard veiligheidsglas. In plaats van helder glas is er bronskleurig glas gebruikt als manier van zonwering. De andere kant van de droogloop is gesloten middels vlakke staalplaten. Deze staalplaten zijn 2 mm dik en gecoat in RAL 7040.

Er zijn 2 stuks dubbele deuren in de droogloop geplaatst, de bekleding van deze deuren is gelijk aan de wandbekleding. 

Het dak van de overkapping bestaat uit stalen dakframes met een stalen goot en stalen aluzinc profielplaten.

Advies

Voor uw bedrijf ook op zoek naar een droogloop? Bekijk hier onze standaard producten die geschikt zijn om in te zetten als droogloop. Een van onze projectadviseurs helpt u graag met u specifieke vragen over uw locatie of als u een overkapping op maat wenst.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!