Back to top
Tawk.to

Buitenbanken in binnentuin van appartementencomplex

Home Projecten Buitenbanken in binnentuin van appartementencomplex

Rond het Ravesteynplein in Vlissingen zijn 54 appartementen en 54 woningen gebouwd. In de binnentuin zijn 8 FalcoRelax buitenbanken geplaatst.

FalcoRelax buitenbanken

De FalcoRelax zitbank met rugleuning is een comfortabele, verzorgd uitziende bank. Gebruikte materialen zijn FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal. De banken zijn voorzien van rugleuningen en armleuningen.

De stalen delen van de banken zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Appartementencomplexen

Niet alleen ons assortiment straatmeubilair is geschikt voor het plaating bij appartementencomplexen, onze fietsoverkappingen en bergingen worden ook regelmatig geplaatst op buitenterreinen van appartementgebouwen. 

Op onze Pinterestborden Woningbouw en Binnentuin inrichten zijn diverse projecten te vinden.

Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!