Back to top
Tawk.to

Dakterras van imposant appartementengebouw ingericht met Falco straatmeubilair

Home Projecten Dakterras van imposant appartementengebouw ingericht met Falco straatmeubilair

Appartementencomplex GO 070 telt maar liefst 16 verdiepingen en maakt een stoer statement aan de kade van Den Haag. In en rondom het gebouw zijn allerlei voorzieningen voor de bewoners te vinden. Zoals  de ‘rooftop lounge’ op de elfde verdieping. Dit dakterras is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. Op het buitenterrein is ruimte om scooters te parkeren en vast te zetten aan de scooter afzetpanelen van Falco.

Straatmeubilair om te loungen

Op het prachtige terras met een indrukwekkend uitzicht kunnen bewoners van GO 070 gezamenlijk loungen en zonnen op buitenbanken met rugleuning en een aantal picknicksets, ook staan er drie poefjes. Om het terras netjes te houden zijn er meerdere afvalbakken geplaatst.

Al het straatmeubilair dat geplaatst is op het dakterras komt uit de serie FalcoBloc. De FalcoBloc is een serie die opvalt door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal.

Overzichtelijke scooter parkeerplekken

Op het buitenterrein van het appartementencomplex zijn vier FalcoScooter afzetpanelen geplaatst. De afzetpanelen zijn gemaakt van een stalen frame (gepoedercoat in donkergrijs) voorzien van een geperforeerde staalplaat. In de staalplaat is de afbeelding van een scooter geperforeerd. Zo is het duidelijk dat de ruimte tussen de panelen afgebakend is voor scooters. In het gebied tussen de afzetpanelen zijn 20 afzethekken geplaatst, ook gepoedercoat in donkergrijs, waaraan scooters veilig kunnen worden vastgezet.

Advies

Geïnteresseerd in advies over de inrichting van uw buitenruimte of behoefte aan fiets of scooter parkeerplekken voor bezoekers of bewoners? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!