Back to top
Tawk.to

Dakterras van imposant appartementengebouw ingericht met Falco straatmeubilair

Home Projecten Dakterras van imposant appartementengebouw ingericht met Falco straatmeubilair

Appartementencomplex GO 070 telt maar liefst 16 verdiepingen en maakt een stoer statement aan de kade van Den Haag. In en rondom het gebouw zijn allerlei voorzieningen voor de bewoners te vinden. Zoals  de ‘rooftop lounge’ op de elfde verdieping. Dit dakterras is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. Op het buitenterrein is ruimte om scooters te parkeren en vast te zetten aan de scooter afzetpanelen van Falco.

Straatmeubilair om te loungen

Op het prachtige terras met een indrukwekkend uitzicht kunnen bewoners van GO 070 gezamenlijk loungen en zonnen op buitenbanken met rugleuning en een aantal picknicksets, ook staan er drie poefjes. Om het terras netjes te houden zijn er meerdere afvalbakken geplaatst.

Al het straatmeubilair dat geplaatst is op het dakterras komt uit de serie FalcoBloc. De FalcoBloc is een serie die opvalt door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal.

Overzichtelijke scooter parkeerplekken

Op het buitenterrein van het appartementencomplex zijn vier FalcoScooter afzetpanelen geplaatst. De afzetpanelen zijn gemaakt van een stalen frame (gepoedercoat in donkergrijs) voorzien van een geperforeerde staalplaat. In de staalplaat is de afbeelding van een scooter geperforeerd. Zo is het duidelijk dat de ruimte tussen de panelen afgebakend is voor scooters. In het gebied tussen de afzetpanelen zijn 20 afzethekken geplaatst, ook gepoedercoat in donkergrijs, waaraan scooters veilig kunnen worden vastgezet.

Advies

Geïnteresseerd in advies over de inrichting van uw buitenruimte of behoefte aan fiets of scooter parkeerplekken voor bezoekers of bewoners? Maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!