Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken en fietsafscheidingen bij het Sterren College in Haarlem

Home Projecten Fietsenrekken en fietsafscheidingen bij het Sterren College in Haarlem

Het buitenterrein van het Sterren College in Haarlem is ingericht met verschillende fietsparkeervoorzieningen uit het assortiment van Falco. Zo zijn er fietsenrekken geplaatst uit de serie FalcoSound en FalcoGrid fietsafscheidingen. In totaal is er plek voor ruim 400 fietsen.

FalcoSound fietsenrek

De bijzondere vorm van de wielbeugels van het fietsenrek FalcoSound zijn erg vriendelijk voor het voorwiel. Van een wielrennersfiets tot een mountainebike, er kunnen vele soorten fietsen stevig geparkeerd worden in het fietsenrek. De FalcoSound is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm. Een stevige en stabiele plaatsing is één van de belangrijke aandachtspunten van een fietsenrek. Het resultaat mag er zijn met de FalcoSound!

FalcoGrid fietsafscheiding

Bij de FalcoGrid worden fietsen geparkeerd op hun eigen standaard in een speciaal afgebakend terrein bestemd voor fietsparkeren. Geleidehekken van koker dienen hierbij als afscheiding van fietsparkeergebieden. Tegen de geleidehekken zelf kunnen ook fietsen geparkeerd worden. Scholieren komen veel op niet standaard fietsen naar school, zoals transportfietsen en kratfietsen, de FalcoGrid is ideaal voor deze fietsen. Scooters kunnen door de FalcoGrid fietsafscheiding ook netjes geparkeerd worden.

Fietsparkeren bij onderwijsinstellingen

Falco heeft het buitenterrein van diverse onderwijsinstellingen mogen inrichten. Zoals het buitenterrein van De Korenaer in Stevensbeek, van het Sint-Maartenscollege in Voorburg en het schoolplein van het Montessori Lyceum in Amsterdam.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!