Back to top
Tawk.to

Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

Home Projecten Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

De Korenaer, een school voor voortgezet onderwijs in Stevensbeek is ingericht met verschillende (boom)banken, afvalbakken en de bestaande fietsoverkappingen zijn verplaatst en uitgebreid. 

Fietsoverkapping en berging

 De bestaande FalcoZan 180 is gedemonteerd door onze Falco monteurs en ongeveer 60 meter verder opnieuw geplaatst en uitgebreid met twee extra vakken. Per vak kunnen er 9 fietsen gestald worden, in totaal kunnen er dus 36 fietsen geparkeerd worden in de nieuwe overkapping. 

Er is ook een berging, de FalcoLok-300, 150 meter verder neergezet. Aangezien de nieuwe plek van de berging in de nabijheid van bomen is, is de berging voorzien van bladvangers.

De duurzame oplossing waar De Korenaer voor heeft gekozen, het gebruiken van bestaande overkappingen voor een uitbreiding, wordt vaker uitgevoerd door Falco. Bekijk hier meer vorobeelden. Zijn de huidige overkappingen op uw terrein toe aan vervanging of uitbreiding? Onze projectadviseurs en circulair manager denken graag met u mee!

FalcoBloc straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie straatmeubilair die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. Op het schoolplein van de Korenaer staan diverse FalcoBloc producten; (boom)banken en afvalbakken.

In totaal zijn er drie zeskantige banken uit de serie FalcoBloc geplaatst. Twee van deze zeskantige banken worden ingezet als boombank en zijn geplaatst rondom een boom. Tevens zijn er vier FalcoBloc afvalbakken en twee zitbanken zonder rugleuning geplaatst op het schoolplein.

Alle FalcoBloc producten zijn eenvoudig te verkrijgen in onze webshop.

Alles onder 1 dak!

De inrichting van het schoolplein met overkappingen en straatmeubilair is volledig verzorgd door Falco. Van ontwerp tot productie, transport, levering en montage.

Advies

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, ontvangt u een unieke reep Falco Tony's Chocolonely.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!