Back to top
Tawk.to

Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

Home Projecten Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

De Korenaer, een school voor voortgezet onderwijs in Stevensbeek is ingericht met verschillende (boom)banken, afvalbakken en de bestaande fietsoverkappingen zijn verplaatst en uitgebreid. 

Fietsoverkapping en berging

 De bestaande FalcoZan 180 is gedemonteerd door onze Falco monteurs en ongeveer 60 meter verder opnieuw geplaatst en uitgebreid met twee extra vakken. Per vak kunnen er 9 fietsen gestald worden, in totaal kunnen er dus 36 fietsen geparkeerd worden in de nieuwe overkapping. 

Er is ook een berging, de FalcoLok-300, 150 meter verder neergezet. Aangezien de nieuwe plek van de berging in de nabijheid van bomen is, is de berging voorzien van bladvangers.

De duurzame oplossing waar De Korenaer voor heeft gekozen, het gebruiken van bestaande overkappingen voor een uitbreiding, wordt vaker uitgevoerd door Falco. Bekijk hier meer vorobeelden. Zijn de huidige overkappingen op uw terrein toe aan vervanging of uitbreiding? Onze projectadviseurs en circulair manager denken graag met u mee!

FalcoBloc straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie straatmeubilair die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. Op het schoolplein van de Korenaer staan diverse FalcoBloc producten; (boom)banken en afvalbakken.

In totaal zijn er drie zeskantige banken uit de serie FalcoBloc geplaatst. Twee van deze zeskantige banken worden ingezet als boombank en zijn geplaatst rondom een boom. Tevens zijn er vier FalcoBloc afvalbakken en twee zitbanken zonder rugleuning geplaatst op het schoolplein.

Alle FalcoBloc producten zijn eenvoudig te verkrijgen in onze webshop.

Alles onder 1 dak!

De inrichting van het schoolplein met overkappingen en straatmeubilair is volledig verzorgd door Falco. Van ontwerp tot productie, transport, levering en montage.

Advies

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, ontvangt u een unieke reep Falco Tony's Chocolonely.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!