Back to top
Tawk.to

Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

Home Projecten Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen

De Korenaer, een school voor voortgezet onderwijs in Stevensbeek is ingericht met verschillende (boom)banken, afvalbakken en de bestaande fietsoverkappingen zijn verplaatst en uitgebreid. 

Fietsoverkapping en berging

 De bestaande FalcoZan 180 is gedemonteerd door onze Falco monteurs en ongeveer 60 meter verder opnieuw geplaatst en uitgebreid met twee extra vakken. Per vak kunnen er 9 fietsen gestald worden, in totaal kunnen er dus 36 fietsen geparkeerd worden in de nieuwe overkapping. 

Er is ook een berging, de FalcoLok-300, 150 meter verder neergezet. Aangezien de nieuwe plek van de berging in de nabijheid van bomen is, is de berging voorzien van bladvangers.

De duurzame oplossing waar De Korenaer voor heeft gekozen, het gebruiken van bestaande overkappingen voor een uitbreiding, wordt vaker uitgevoerd door Falco. Bekijk hier meer vorobeelden. Zijn de huidige overkappingen op uw terrein toe aan vervanging of uitbreiding? Onze projectadviseurs en circulair manager denken graag met u mee!

FalcoBloc straatmeubilair

De FalcoBloc serie is een strakke en solide serie straatmeubilair die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. De FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hout met thermisch verzinkt staal. Op het schoolplein van de Korenaer staan diverse FalcoBloc producten; (boom)banken en afvalbakken.

In totaal zijn er drie zeskantige banken uit de serie FalcoBloc geplaatst. Twee van deze zeskantige banken worden ingezet als boombank en zijn geplaatst rondom een boom. Tevens zijn er vier FalcoBloc afvalbakken en twee zitbanken zonder rugleuning geplaatst op het schoolplein.

Alle FalcoBloc producten zijn eenvoudig te verkrijgen in onze webshop.

Alles onder 1 dak!

De inrichting van het schoolplein met overkappingen en straatmeubilair is volledig verzorgd door Falco. Van ontwerp tot productie, transport, levering en montage.

Advies

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen. Als u zich hier inschrijft voor onze maandelijkse nieuwsbrief, ontvangt u een unieke reep Falco Tony's Chocolonely.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!