Back to top
Tawk.to

Afsluitbare fietsenstalling voor Campina Friesland

Home Projecten Afsluitbare fietsenstalling voor Campina Friesland

Voor de Campina vestiging in Borculo is deze FalcoLok speciaal ontworpen. Een af te sluiten fietsenstalling met wanden die grotendeels zijn bekleed met witte Trespa beplating en een kleiner gedeelte dat is bekleed met bronskleurig gehard glas. Zowel de Trespa beplating als het bronskleurig glas is middels glaskliklijsten aan stalen kolommen bevestigd.

FalcoLok overkapping

Een FalcoLok overkapping is geheel naar wens samen te stellen en zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. De staalconstructie van deze fietsoverkapping is gepoedercoat in RAL 7036, kleur platinagrijs. De afmeting is ca. 500x400 cm en de overkapping heeft een hoogte van 228/243 cm. Het dak is van stalen aluzinc profieplaten. De twee deuren zijn voorzien van draaideurautomaten. Tot slot zijn twee stuks LED armaturen gemonteerd. Onze monteurs plaatsten de overkapping en verzorgden de herbestrating. Overtollig zand werd door ons afgevoerd.

Fietsenrekken

In de overkapping is plek voor 20 fietsen. De fietsen worden geparkeerd in Ideaal 2.0 fietsenrekken.

Terugkerende klant

Bij een andere vestiging van Campina leverden wij ook al een FalcoLok fietsenstalling. In 2014 gebruikten we Trespa bekleding in de kleur groen. De twee deuren van deze overkapping worden geopend middels een paslezer. Hier leest u over nog meer klanten die steeds weer terugkeren bij Falco.

Circulaire economie

Duurzaamheid en circulariteit begint bij de keuze van het product. Voor Falco niet nieuw. Al jaren zijn onze producten robuust en sterk. Er wordt veel staal gebruikt, een materiaal dat in zijn geheel te recyclen is en, nog beter, ook geschikt is voor hergebruik.

Alles uit eigen fabriek

De producten van dit project komen worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Ook het poedercoaten wordt in eigen huis gedaan. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!