Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling FalcoLok voor Friesland Campina

Home Projecten Fietsenstalling FalcoLok voor Friesland Campina

Voor één van de grootste zuivelbedrijven maakte Falco de overkapping FalcoLok op maat. Gemaakt van stalen frames, trespa bekleding en speciale deurcombinaties.

Daarnaast zijn er fietsparkeersystemen geplaatst die speciaal voor elektrische fietsen geschikt zijn, hier kan ook tegelijkertijd de accu van de e-bike worden opgeladen.

Uitvoering fietsenstalling:

De fietsenstalling bestaat uit een thermisch verzinkte stalen constructie en de wanden zijn afgewerkt met Trespa bekleding in de kleur groen. Het dak bestaat uit een stalen goot met deels aluzinc profielplaten en deels polyester damwandbeplating.

Daarnaast zijn er twee deuren geplaatst, naar binnen draaiend en met draaideurautomaat met duwarm. De deuren worden geopend middels een paslezer.

Ook is er een stalen sluisje geplaatst bij één deur met een hoogte van 90 cm.

  • Breedte ca 1000 cm
  • Diepte ca 1000 cm
  • Hoogte ca 210/ 225 cm

Fietsparkeersysteem voor e-bikes

De FalcoIon is het fietsparkeersysteem voor de elektrische fiets. Hierin wordt de e-bike geparkeerd en kan tegelijkertijd opgeladen worden. Falco plaatste twee van deze systemen voor Friesland Campina.

Daarnaast is er ook het stuurdraagsysteem de FalcoHanger geplaatst. Hierin worden fietsen geparkeerd via het fietsstuur.

Fietsenstalling voor uw bedrijfsterrein?

Neem contact op met Falco voor een vrijblijvend advies, ook op locatie mogelijk, voor uw fietsenstalling. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer informatie over deze producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!