Back to top
Tawk.to

Vrolijk gekleurde berging bij school

Home Projecten Vrolijk gekleurde berging bij school

Falco heeft een vrolijke  berging geproduceerd en geleverd bij een school in Gorinchem.

Het betreft onze populaire overkapping FalcoLok 300, die zowel als kleine fietsoverkapping als ruime berging ingezet kan worden. In dit geval gebruikt de school de overkapping als berging voor speelgoed.

Uniek

De constructie van het dak van de FalcoLok in combinatie met de toegepaste stalen aluzinc damwandplaten van 1 mm dik zijn een unieke combinatie. Het dak heeft het inwendige bekende gootprofiel. De spanten zijn van kokerprofiel. Ook de wanden hebben allemaal als basis een stalen frame in plaats van houten regel.

Er zit 1 deur in de gesloten overkapping, met draairichting naar rechts. De deur is geplaatst aan de kopse kant van de overkapping en voorzien van een deurdranger en dag/ nachtschoot.

Wandbekleding

Er zijn vele mogeljkheden wat betreft de wandafwerking van de FalcoLok. FSC®-gecertificeerd hardhout, geperforeerde vlakke plaat, horizontaal aangebrachte damwandplaat, traliehekwerk of gepotdekselde profielplaat zijn allemaal opties. Deze klant heeft voor de wandafwerking gekozen voor Trespa Meteon in drie verschillende kleuren groen.  De Trespa is in verticale banen aangebracht.

Projecten met trespa

Bij deze school is het trespa in verticale banen aangebracht, een school in ’s Gravendeel heeft gekozen voor een FalcoLok overkapping waarbij de Trespa platen in verschillende kleuren in wildverband zijn aangebracht.

Een ander Falco product dat vaak gebruikt wordt op basisscholen om speelgoed in op te bergen is de FalcoBox, deze berging is ook bekleed met Trespa platen.

Schoolplein inrichten

Falco richt regelmatig schoolpleinen in. Op zoek naar straatmeubilair, fietsenrekken of overkappingen om uw schoolplein in te richten?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!