Back to top
Tawk.to

Vrolijk gekleurde berging bij school

Home Projecten Vrolijk gekleurde berging bij school

Falco heeft een vrolijke  berging geproduceerd en geleverd bij een school in Gorinchem.

Het betreft onze populaire overkapping FalcoLok 300, die zowel als kleine fietsoverkapping als ruime berging ingezet kan worden. In dit geval gebruikt de school de overkapping als berging voor speelgoed.

Uniek

De constructie van het dak van de FalcoLok in combinatie met de toegepaste stalen aluzinc damwandplaten van 1 mm dik zijn een unieke combinatie. Het dak heeft het inwendige bekende gootprofiel. De spanten zijn van kokerprofiel. Ook de wanden hebben allemaal als basis een stalen frame in plaats van houten regel.

Er zit 1 deur in de gesloten overkapping, met draairichting naar rechts. De deur is geplaatst aan de kopse kant van de overkapping en voorzien van een deurdranger en dag/ nachtschoot.

Wandbekleding

Er zijn vele mogeljkheden wat betreft de wandafwerking van de FalcoLok. FSC®-gecertificeerd hardhout, geperforeerde vlakke plaat, horizontaal aangebrachte damwandplaat, traliehekwerk of gepotdekselde profielplaat zijn allemaal opties. Deze klant heeft voor de wandafwerking gekozen voor Trespa Meteon in drie verschillende kleuren groen.  De Trespa is in verticale banen aangebracht.

Projecten met trespa

Bij deze school is het trespa in verticale banen aangebracht, een school in ’s Gravendeel heeft gekozen voor een FalcoLok overkapping waarbij de Trespa platen in verschillende kleuren in wildverband zijn aangebracht.

Een ander Falco product dat vaak gebruikt wordt op basisscholen om speelgoed in op te bergen is de FalcoBox, deze berging is ook bekleed met Trespa platen.

Schoolplein inrichten

Falco richt regelmatig schoolpleinen in. Op zoek naar straatmeubilair, fietsenrekken of overkappingen om uw schoolplein in te richten?

U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!