Back to top
Tawk.to

Opgeruimd schoolplein met FalcoBox berging

Home Projecten Opgeruimd schoolplein met FalcoBox berging

De FalcoBox berging is een lage berging (vergunningsvrij) met een scharnierdak en ideaal voor berging of opslag van allerlei goederen die regelmatig worden gebruikt.

Voor het schoolplein van de Bredeschool is deze bijzondere uitvoering van de FalcoBox gemaakt. Dit keer niet uitgevoerd met hardhouten belatting maar in Trespa Meteon bekleding, uitgevoerd in de kleur lichtblauw.  Gecombineerd met de FalcoLok overkapping in dezelfde wandbekleding,  is dit een op elkaar afgestemde schoolpleininrichting!

Berging specificaties

De FalcoBox is ca. één meter hoog (excl. fundatie), heeft een breedte van 2285 mm (1vaks) en diepte van 1633 mm. De berging is verkrijgbaar in 1 vak, 2-vaks of een 3-vaks model en is uniek met dit scharnierend dak.

De totale hoogte van de berging, met dak geopend, is 2114 mm. De klep wordt geopend tot en met 45 graden. De berging is ook te openen aan de voorkant middels dubbele deuren. De deuren zijn afsluitbaar middels een europrofielcilinderslot (heel) volgens DIN 18 252.

Voordelen scharnierdak

  • Eenvoudig openen door handvat en gasdrukveer
  • Zorgt voor lichtinval bij openen
  • Ruimte in berging volledig te benutten
  • Dak blijft geopend ‘hangen’

Advies voor uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl

Meer weten over dit product?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!