Back to top
Tawk.to

Opgeruimd schoolplein met FalcoBox berging

Home Projecten Opgeruimd schoolplein met FalcoBox berging

De FalcoBox berging is een lage berging (vergunningsvrij) met een scharnierdak en ideaal voor berging of opslag van allerlei goederen die regelmatig worden gebruikt.

Voor het schoolplein van de Bredeschool is deze bijzondere uitvoering van de FalcoBox gemaakt. Dit keer niet uitgevoerd met hardhouten belatting maar in Trespa Meteon bekleding, uitgevoerd in de kleur lichtblauw.  Gecombineerd met de FalcoLok overkapping in dezelfde wandbekleding,  is dit een op elkaar afgestemde schoolpleininrichting!

Berging specificaties

De FalcoBox is ca. één meter hoog (excl. fundatie), heeft een breedte van 2285 mm (1vaks) en diepte van 1633 mm. De berging is verkrijgbaar in 1 vak, 2-vaks of een 3-vaks model en is uniek met dit scharnierend dak.

De totale hoogte van de berging, met dak geopend, is 2114 mm. De klep wordt geopend tot en met 45 graden. De berging is ook te openen aan de voorkant middels dubbele deuren. De deuren zijn afsluitbaar middels een europrofielcilinderslot (heel) volgens DIN 18 252.

Voordelen scharnierdak

  • Eenvoudig openen door handvat en gasdrukveer
  • Zorgt voor lichtinval bij openen
  • Ruimte in berging volledig te benutten
  • Dak blijft geopend ‘hangen’

Advies voor uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met Falco voor advies; een vrijblijvende afspraak op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze projectadviseurs adviseren u graag voor een mooiere buitenwereld. Bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl

Meer weten over dit product?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!