Back to top
Tawk.to

Veel Falco producten op Kennispark Twente

Home Projecten Veel Falco producten op Kennispark Twente

Kennispark Twente is de grootste hightech innovatiecampus in Twente en één van de grootste in Nederland. De campus huisvest meer dan 400 innovatieve hightech bedrijven en ruim 900 spin-offs. Bij veel van deze Twentse bedrijven staan onze Falco producten.Er zijn vooral veel fietsoverkappingen te vinden.

Verschillende overkappingen

Falco heeft veel overkappingen in het assortiment. In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant. De FalcoLok is onze populairste overkapping, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd. Het beginvak kan worden uitgebouwd met het gewenste aantal aanbouwvakken. Voor de wandbekleding is er een ruime keuze uit bijvoorbeeld hardhout, damwandplaten of traliehekwerk.

Bedrijventerreinen

Er zijn veel bedrijven op het Kennispark Twente waar Falco producten het buitenterrein sieren. Twee van deze bedrijven zijn Fraunhofer Innovation Platform Sqills Products. In Nijmegen, op de Novio Tech Campus zijn geen fietsoverkappingen geplaatst, maar straatmeubilair in de vorm van picknicksets en afvalbakken.

Bekijk ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten" op Pinterest om meer projecten te bekijken.

Een van onze projectadviseurs komt graag langs op locatie om advies te geven over de beste oplossing op het gebied van fietsparkeren of geschikt straatmeubilair. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!