Back to top
Tawk.to

Veel Falco producten op Kennispark Twente

Home Projecten Veel Falco producten op Kennispark Twente

Kennispark Twente is de grootste hightech innovatiecampus in Twente en één van de grootste in Nederland. De campus huisvest meer dan 400 innovatieve hightech bedrijven en ruim 900 spin-offs. Bij veel van deze Twentse bedrijven staan onze Falco producten.Er zijn vooral veel fietsoverkappingen te vinden.

Verschillende overkappingen

Falco heeft veel overkappingen in het assortiment. In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant. De FalcoLok is onze populairste overkapping, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onze overkappingen zijn modulair opgebouwd. Het beginvak kan worden uitgebouwd met het gewenste aantal aanbouwvakken. Voor de wandbekleding is er een ruime keuze uit bijvoorbeeld hardhout, damwandplaten of traliehekwerk.

Bedrijventerreinen

Er zijn veel bedrijven op het Kennispark Twente waar Falco producten het buitenterrein sieren. Twee van deze bedrijven zijn Fraunhofer Innovation Platform Sqills Products. In Nijmegen, op de Novio Tech Campus zijn geen fietsoverkappingen geplaatst, maar straatmeubilair in de vorm van picknicksets en afvalbakken.

Bekijk ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten" op Pinterest om meer projecten te bekijken.

Een van onze projectadviseurs komt graag langs op locatie om advies te geven over de beste oplossing op het gebied van fietsparkeren of geschikt straatmeubilair. Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!