Back to top
Tawk.to

Blog

Home Straatpraat Blog Straatpraat #9 Projectadviseur op bezoek? Zo geregeld!

Straatpraat #9 Projectadviseur op bezoek? Zo geregeld!
afspraak buitendienst straatmeubilair fietsparkeren
Blog 16 nov 2023

Hoewel Falco bijna alle (aan)vragen digitaal of telefonisch kan beantwoorden, is het soms toch prettiger om een Falco-projectadviseur face-to-face te spreken. Bijvoorbeeld wanneer het om een ingewikkelder project gaat of wanneer er veel maat- en meetwerk nodig is. Maar misschien wilt u ook de markt verkennen en gewoon meer weten over de nieuwste oplossingen voor fietsparkeren en overkappen of de nieuwste producten in straatmeubilair zien. Het meeste vindt u uiteraard ook op www.falco.nl Maar soms werkt persoonlijk sparren toch net wat beter en prettiger. 

Marcel Ganzeboom en Erik Vos

Deze externe projectadviseurs van Falco komen graag bij u op bezoek. Beiden zijn adviseurs met een brede kennis van Falco’s standaardassortiment en de vele mogelijkheden voor een project op maat. In de praktijk blijkt zo’n eerste, persoonlijke contactmoment vaak de opmaat voor een frequenter bezoek, bijvoorbeeld wanneer zich een volgend project aandient. Veel aannemers, overheden, projectontwikkelaars, bedrijven, zorginstanties, scholen en anderen hebben op die manier een goede band met Erik of Marcel opgebouwd. En weten hen, met samen meer dan 60 jaar ervaring, te vinden zodra er een nieuw project qua buiteninrichting op de planning komt. Nederland is door beide heren opgedeeld:

  • Erik neemt de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland voor zijn rekening
  • Marcel is actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant en Zuid-Limburg.   

Vaker voorgeschreven

Sinds Falco de markt bewerkt met een actieve buitendienst wordt Falco, aldus Erik Vos, steeds vaker voorgeschreven in bestekken. Reguliere- en landschapsarchitecten en specialisten in ruimtelijke ordening kiezen in die gevallen op voorhand voor de kwaliteit van Falco-producten. “Dat is geen garantie voor een opdracht voor ons, maar het is in ieder geval een goed begin en een verdere bevestiging van onze leidende positie in de markt”, volgens Erik. Wat ook goed is om te weten; alle Falco producten worden volledig in eigen huis ontworpen en geproduceerd.  Dus ook voor een maatwerk project bent u bij Marcel of Erik aan het goede adres. Via de zoekfunctie en het begrip “Inspiratie” op www.falco.nl vind u diverse creatieve voorbeelden.

En mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn gegaan? Ook dan komen Erik of Marcel het graag oplossen. Het is en blijft tenslotte allemaal mensenwerk. Maar de ervaring leert, zo beaamt ook Marcel, dat dit in het persoonlijke contact snel wordt opgelost. Wel zo fijn voor iedere betrokkene.

Via telefoonnummers 06 51 91 98  84 (Erik) en 06 53 42 09 89 (Marcel) of via verkoop@falco.nl is een afspraak met deze externe Falco-projectadviseurs snel gemaakt. Meer informatie is ook hier te vinden.


0 reacties


Geef een reactie


Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!