Back to top
Tawk.to

Blog

Home Straatpraat Blog Straatpraat #9 Projectadviseur op bezoek? Zo geregeld!

Straatpraat #9 Projectadviseur op bezoek? Zo geregeld!
afspraak buitendienst straatmeubilair fietsparkeren
Blog 16 nov 2023

Hoewel Falco bijna alle (aan)vragen digitaal of telefonisch kan beantwoorden, is het soms toch prettiger om een Falco-projectadviseur face-to-face te spreken. Bijvoorbeeld wanneer het om een ingewikkelder project gaat of wanneer er veel maat- en meetwerk nodig is. Maar misschien wilt u ook de markt verkennen en gewoon meer weten over de nieuwste oplossingen voor fietsparkeren en overkappen of de nieuwste producten in straatmeubilair zien. Het meeste vindt u uiteraard ook op www.falco.nl Maar soms werkt persoonlijk sparren toch net wat beter en prettiger. 

Marcel Ganzeboom en Erik Vos

Deze externe projectadviseurs van Falco komen graag bij u op bezoek. Beiden zijn adviseurs met een brede kennis van Falco’s standaardassortiment en de vele mogelijkheden voor een project op maat. In de praktijk blijkt zo’n eerste, persoonlijke contactmoment vaak de opmaat voor een frequenter bezoek, bijvoorbeeld wanneer zich een volgend project aandient. Veel aannemers, overheden, projectontwikkelaars, bedrijven, zorginstanties, scholen en anderen hebben op die manier een goede band met Erik of Marcel opgebouwd. En weten hen, met samen meer dan 60 jaar ervaring, te vinden zodra er een nieuw project qua buiteninrichting op de planning komt. Nederland is door beide heren opgedeeld:

 • Erik neemt de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland voor zijn rekening
 • Marcel is actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant en Zuid-Limburg.   

Vaker voorgeschreven

Sinds Falco de markt bewerkt met een actieve buitendienst wordt Falco, aldus Erik Vos, steeds vaker voorgeschreven in bestekken. Reguliere- en landschapsarchitecten en specialisten in ruimtelijke ordening kiezen in die gevallen op voorhand voor de kwaliteit van Falco-producten. “Dat is geen garantie voor een opdracht voor ons, maar het is in ieder geval een goed begin en een verdere bevestiging van onze leidende positie in de markt”, volgens Erik. Wat ook goed is om te weten; alle Falco producten worden volledig in eigen huis ontworpen en geproduceerd.  Dus ook voor een maatwerk project bent u bij Marcel of Erik aan het goede adres. Via de zoekfunctie en het begrip “Inspiratie” op www.falco.nl vind u diverse creatieve voorbeelden.

En mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn gegaan? Ook dan komen Erik of Marcel het graag oplossen. Het is en blijft tenslotte allemaal mensenwerk. Maar de ervaring leert, zo beaamt ook Marcel, dat dit in het persoonlijke contact snel wordt opgelost. Wel zo fijn voor iedere betrokkene.

Via telefoonnummers 06 51 91 98  84 (Erik) en 06 53 42 09 89 (Marcel) of via verkoop@falco.nl is een afspraak met deze externe Falco-projectadviseurs snel gemaakt. Meer informatie is ook hier te vinden.


1 reacties

 1. Vian_tnMn:
  woensdag 29 november 2023 12:05:59

  Подбирайте качественные пакеты для мусора
  2) Защитите окружающую среду с надежными мешками для мусора
  3) Уберите от мусора с легкостью с при помощи мешков для мусора
  4) Идеальное решение для утилизации мусора - мешки для мусора
  5) Держите свой дом с помощью мешков для мусора
  6) Организуйте свой дом с помощью мешков для мусора
  7) Уважайте окружающую среду с надежными мешками для мусора
  8) Удобный способ для утилизации мусора - мешки для мусора
  9) Продуманное приобретение для любого дома - мешки для мусора
  10) Легко сортируйте мусор с помощью различных цветов мешков для мусора
  11) Экономьте время и силы с надежными мешками для мусора
  12) Поддержите экологию вместе с мешками для мусора
  13) Простое решение для уборки двора - мешки для мусора
  14) Сортируйте мусор в мешках для мусора
  15) Прочность и долговечность - главные критерии при выборе мешков для мусора
  16) Сохраняйте свой двор в чистоте с мешками для мусора
  17) Без усилий и забот - утилизируйте мусор с помощью мешков для мусора
  18) Простые и практичные мешки для мусора упростят вашу жизнь
  19) Экономьте место с помощью компактных мешков для мусора
  20) Защитите свой дом с качественными мешками для мусора
  где купить большие мешки для мусора [url=http://www.meshki-dlya-musora-s.ru/]http://www.meshki-dlya-musora-s.ru/[/url].


Geef een reactie


Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!