Back to top
Tawk.to

Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport

Home Projecten Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport

Dit zijn de nieuwe fietsoverkappingen die geplaatst zijn bij Manchester Airport, Groot Britannië. Het zijn drie stuks FalcoZan-180 overkappingen in een hoge uitvoering zodat er ruimte is voor een dubbellaags fietsenrek: de FalcoLevel Premium+.

FalcoZan-180 overkapping

De FalcoZan-180 overkappingen, welke te vinden zijn net buiten het treinstation van Manchester Airport, bieden op de fiets komende passagiers en bezoekers van de luchthaven een diefstalveilige parkeerplek. De staalconstructie is geheel gepoedercoat in blauw en de zijwanden zijn afgewerkt met fraaie bestickering. De stallingen zijn voorzien van een sedum dak en LED-verlichting op zonne-energie. Wilt u meer informatie? Vraag de Falco productadviseur naar de mogelijkheden van het groendak of bekijk ons informatieblad. Lees hier meer over energievoorziening en LED verlichting. 

FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek

Elke fietsenstalling biedt plek aan maximaal 18 fietsen, zodat in totaal 54 fietsen fietsen geparkeerd kunnen worden in het FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek. FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsenrek met aluminium goten. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt voor reductie van het tilgewicht. De fiets kan eenvoudig op meerdere punten met het eigen hangslot aan het rek vastgeketend worden. De handvatten zijn opvallend van kleur en voorzien van zacht pvc materiaal. Dit fietsenrek kan optioneel worden voorzien van oplaadunits voor e-bikes in een groene kleur.

Schiphol

Ook op ons 'eigen' Schiphol zijn zeer veel verschillende Falco producten te vinden. Op Schiphol-Noord bijvoorbeeld een fietsoverkapping met bestickering of rokers overkappingen voor bezoekers.

Advies

Wenst u ook advies m.b.t. het inzetten van overkappingen voor fietsparkeren, als carpot of op een andere manier? Onze projectadviseurs bespreken met u graag de mogelijkheden, via Teams of een afspraak op locatie. U kunt een afspraak maken via  (0546) 55 44 44, info@falco.nl of via de chatfunctie op deze website.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!