Back to top
Tawk.to

Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport

Home Projecten Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport

Dit zijn de nieuwe fietsoverkappingen die geplaatst zijn bij Manchester Airport, Groot Britannië. Het zijn drie stuks FalcoZan-180 overkappingen in een hoge uitvoering zodat er ruimte is voor een dubbellaags fietsenrek: de FalcoLevel Premium+.

FalcoZan-180 overkapping

De FalcoZan-180 overkappingen, welke te vinden zijn net buiten het treinstation van Manchester Airport, bieden op de fiets komende passagiers en bezoekers van de luchthaven een diefstalveilige parkeerplek. De staalconstructie is geheel gepoedercoat in blauw en de zijwanden zijn afgewerkt met fraaie bestickering. De stallingen zijn voorzien van een sedum dak en LED-verlichting op zonne-energie. Wilt u meer informatie? Vraag de Falco productadviseur naar de mogelijkheden van het groendak of bekijk ons informatieblad. Lees hier meer over energievoorziening en LED verlichting. 

FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek

Elke fietsenstalling biedt plek aan maximaal 18 fietsen, zodat in totaal 54 fietsen fietsen geparkeerd kunnen worden in het FalcoLevel Premium+ etage fietsenrek. FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsenrek met aluminium goten. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt voor reductie van het tilgewicht. De fiets kan eenvoudig op meerdere punten met het eigen hangslot aan het rek vastgeketend worden. De handvatten zijn opvallend van kleur en voorzien van zacht pvc materiaal. Dit fietsenrek kan optioneel worden voorzien van oplaadunits voor e-bikes in een groene kleur.

Schiphol

Ook op ons 'eigen' Schiphol zijn zeer veel verschillende Falco producten te vinden. Op Schiphol-Noord bijvoorbeeld een fietsoverkapping met bestickering of rokers overkappingen voor bezoekers.

Advies

Wenst u ook advies m.b.t. het inzetten van overkappingen voor fietsparkeren, als carpot of op een andere manier? Onze projectadviseurs bespreken met u graag de mogelijkheden, via Teams of een afspraak op locatie. U kunt een afspraak maken via  (0546) 55 44 44, info@falco.nl of via de chatfunctie op deze website.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!