Back to top
Tawk.to

Falco fietsenberging voor OV Knooppunt Schiphol-Noord

Home Projecten Falco fietsenberging voor OV Knooppunt Schiphol-Noord

Transparant fiets parkeren kan nu op Schiphol-Noord naast het nieuwe busstation, in deze Falco fietsenberging met wanden van veiligheidsglas. Door de stickers erop kun je deze blikvanger op het nieuwe busstation niet missen om je fiets te parkeren.

Recycling uit de 2e Wereldoorlog

Heijmans Asset Management gaf Falco opdracht voor deze fietsenberging op het OV Knooppunt te Schiphol. Het knooppunt is een initiatief van Schiphol, Gemeente Haarlemmermeer, de Provincie Noord-Holland en de Stadsregio Amsterdam. Hier komen verschillende buslijnen van verschillende vervoerders bij elkaar waar de reiziger kan overstappen.

Dit gebeurt onder een overkapping, een voormalige hangar uit de Tweede Wereldoorlog en doet nu dienst als busstation. Niet alleen de geschiedenis van het gebouw, ook het dak van het gebouw is het vermelden waard. Dat kan namelijk 24 uur per dag worden verlicht met allerlei kleuren.

Opbouw en constructie fietsenberging

De fietsenberging is gemaakt van een stalen constructie die standaard thermisch verzinkt wordt. Optionele poedercoating is hier gebruikt in de kleur verkeersgrijs (RAL 7043) en heeft wanden met letters erop vermeld. De bevestigingsmaterialen die gebruikt worden zijn van rvs.

  • Breedte ca 1000 cm
  • Diepte ca 800 cm
  • Hoogte ca 235/ 250 cm
  • Dakopbouw: stalen dakframes met stalen goot
  • Dakbedekking: stalen aluzinc profielplaten
  • Afwatering: via stalen afvoer(en)
  • Bekleding 2 zijden: veiligheidsglas in glaskliklijsten
  • Kolommen: voorzien van stelvoeten

Advies fietsenberging?

Wilt u ook een fietsparkeervoorziening voor uw locatie? Neem dan contact op met Falco ’s projectadviseur voor een advies op maat. Bel of mail 0546 55 44 44 of email verkoop@falco.nl.

Meer informatie over product FalcoLok fietsenberging. Meer informatie over mogelijkheden tot bestickering of bedrukken van een overkapping.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!