Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en fietsnietjes bij nieuw zwembad

Home Projecten Straatmeubilair en fietsnietjes bij nieuw zwembad

Falco is gevestigd in Vriezenveen; hier staat ons hoofdkantoor met eigen ontwerpteam en de fabriek met moderne productie faciliteiten. We zijn er trots op dat op het buitenterrein van het nieuwe zwembad in Vriezenveen een groot aantal Falco producten staan. Bezoekers kunnen hun fietsen parkeren tegen de fietsaanleunbeugels, er staan 3 FalcoJona afvalbakken en er kan uitgerust worden op 6 buitenbanken van Falco.

Straatmeubilair 

Het nieuwe zwembad is gelegen in een prachtig sportpark, inclusief vijver. In zo'n mooi park hoort uiteraard straatmeubilair in de vorm van buitenbanken en afvalbakken. Voor de  zes banken is gekozen voor ons model FalcoAcero, de zitting is van t FSC®-gecertificeerd hout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Om het park netjes te houden zijn er drie afvalbakken geplaatst op het buitenterrein rondom het zwembad. De FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter staan op veel plekken in de Gemeente Twenterand. De staanders en de bak zelf zijn evenals de buitenbanken gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Fietsparkeren

Tot slot zijn er 16 fietsaanleunbeugels, oftewel fietsnietjes,  voor het zwembad geplaatst zodat bezoekers hier hun fietsen veilig kunnen parkeren. De FalcoLean aanleunbeugels hebben een breedte van 90 cm en zijn net als de andere Falco producten gepoedercoat in de antracietgrijze kleur.

Inspiratie & advies

Onze producten zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij een zwembad. Bij een zwembad in Landgraaf zijn 40 FalcoForce fietsnietjes geplaatst, en bij het zwembad in Huizen kunnen beoekers hun fietsen parkeren in fietdskluizen.

Advies over welk vorm van fietsparkeren of welk straatmeubilair past bij uw buitenterrein? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs.Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44,of chat via de website met ons.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!