Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en fietsnietjes bij nieuw zwembad

Home Projecten Straatmeubilair en fietsnietjes bij nieuw zwembad

Falco is gevestigd in Vriezenveen; hier staat ons hoofdkantoor met eigen ontwerpteam en de fabriek met moderne productie faciliteiten. We zijn er trots op dat op het buitenterrein van het nieuwe zwembad in Vriezenveen een groot aantal Falco producten staan. Bezoekers kunnen hun fietsen parkeren tegen de fietsaanleunbeugels, er staan 3 FalcoJona afvalbakken en er kan uitgerust worden op 6 buitenbanken van Falco.

Straatmeubilair 

Het nieuwe zwembad is gelegen in een prachtig sportpark, inclusief vijver. In zo'n mooi park hoort uiteraard straatmeubilair in de vorm van buitenbanken en afvalbakken. Voor de  zes banken is gekozen voor ons model FalcoAcero, de zitting is van t FSC®-gecertificeerd hout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Om het park netjes te houden zijn er drie afvalbakken geplaatst op het buitenterrein rondom het zwembad. De FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter staan op veel plekken in de Gemeente Twenterand. De staanders en de bak zelf zijn evenals de buitenbanken gepoedercoat in een antracietgrijze kleur.

Fietsparkeren

Tot slot zijn er 16 fietsaanleunbeugels, oftewel fietsnietjes,  voor het zwembad geplaatst zodat bezoekers hier hun fietsen veilig kunnen parkeren. De FalcoLean aanleunbeugels hebben een breedte van 90 cm en zijn net als de andere Falco producten gepoedercoat in de antracietgrijze kleur.

Inspiratie & advies

Onze producten zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij een zwembad. Bij een zwembad in Landgraaf zijn 40 FalcoForce fietsnietjes geplaatst, en bij het zwembad in Huizen kunnen beoekers hun fietsen parkeren in fietdskluizen.

Advies over welk vorm van fietsparkeren of welk straatmeubilair past bij uw buitenterrein? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs.Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44,of chat via de website met ons.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!