Back to top
Tawk.to

Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Home Projecten Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Zwembad Sijsjesberg in Huizen is gerenoveerd. Om de bezoeker nog meer te stimuleren om op fiets te komen, zijn fietskluizen geplaatst. In opdracht van Heijmans Huizen BV werd gekozen voor een Falco Q-150FK fietskluis

De fietskluis Q is een fietskluis voor 5 fietsen. De Q kluis is opgebouwd uit een achterwand en zijwanden met houten belatting en uit een voorwand met 5 individueel afsluitbare deuren van perfoplaat. De deuren zijn gepoedercoat in RAL 7022, kleur ombergrijs. De Q fietskluis is voorzien tussenwanden om zo een fietskluisformatie te creëren. De tussenwanden zijn gemaakt van gedrukt geweven gaas 40x40x4 mm. Het dak van de fietskluis wordt standaard uitgevoerd in stalen aluzinc damwandplaten.

Fietskluizen

Op zoek naar een andere uitvoering? Fietskluis FalcoCrea is een kluis waarin 4 fietsen geparkeerd worden. Het verschil met de Q kluis is dat er in de FalcoCrea geen tussenwanden zitten. Ook heeft de FalcoCrea 2 deuren in plaats van vijf. Een voorbeeld van een geheel stalen fietskluis is de FalcoSafe fietskluis. De FalcoPod fietstrommel is ons nieuwste model fietskluis. De FalcoPod heeft geen tussenwanden. De deur, welke naar boven wordt geklapt, is voorzien van gasveren en een deurkruk. Er kunnen 5 fietsen geparkeerd worden in de FalcoPod fietskluis. De zijwanden van de FalcoPod zijn gemaakt van strekmetaal. Doordat dit materiaal transparant is, draagt het bij aan de veiligheid in de buitenruimte.

Op maat gemaakte fietskluis?

Naast ons ruime assortiment fietskluizen is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!