Back to top
Tawk.to

Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Home Projecten Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Zwembad Sijsjesberg in Huizen is gerenoveerd. Om de bezoeker nog meer te stimuleren om op fiets te komen, zijn fietskluizen geplaatst. In opdracht van Heijmans Huizen BV werd gekozen voor een Falco Q-150FK fietskluis

De fietskluis Q is een fietskluis voor 5 fietsen. De Q kluis is opgebouwd uit een achterwand en zijwanden met houten belatting en uit een voorwand met 5 individueel afsluitbare deuren van perfoplaat. De deuren zijn gepoedercoat in RAL 7022, kleur ombergrijs. De Q fietskluis is voorzien tussenwanden om zo een fietskluisformatie te creëren. De tussenwanden zijn gemaakt van gedrukt geweven gaas 40x40x4 mm. Het dak van de fietskluis wordt standaard uitgevoerd in stalen aluzinc damwandplaten.

Fietskluizen

Op zoek naar een andere uitvoering? Fietskluis FalcoCrea is een kluis waarin 4 fietsen geparkeerd worden. Het verschil met de Q kluis is dat er in de FalcoCrea geen tussenwanden zitten. Ook heeft de FalcoCrea 2 deuren in plaats van vijf. Een voorbeeld van een geheel stalen fietskluis is de FalcoSafe fietskluis. De FalcoPod fietstrommel is ons nieuwste model fietskluis. De FalcoPod heeft geen tussenwanden. De deur, welke naar boven wordt geklapt, is voorzien van gasveren en een deurkruk. Er kunnen 5 fietsen geparkeerd worden in de FalcoPod fietskluis. De zijwanden van de FalcoPod zijn gemaakt van strekmetaal. Doordat dit materiaal transparant is, draagt het bij aan de veiligheid in de buitenruimte.

Op maat gemaakte fietskluis?

Naast ons ruime assortiment fietskluizen is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!