Back to top
Tawk.to

Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Home Projecten Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen

Zwembad Sijsjesberg in Huizen is gerenoveerd. Om de bezoeker nog meer te stimuleren om op fiets te komen, zijn fietskluizen geplaatst. In opdracht van Heijmans Huizen BV werd gekozen voor een Falco Q-150FK fietskluis

De fietskluis Q is een fietskluis voor 5 fietsen. De Q kluis is opgebouwd uit een achterwand en zijwanden met houten belatting en uit een voorwand met 5 individueel afsluitbare deuren van perfoplaat. De deuren zijn gepoedercoat in RAL 7022, kleur ombergrijs. De Q fietskluis is voorzien tussenwanden om zo een fietskluisformatie te creëren. De tussenwanden zijn gemaakt van gedrukt geweven gaas 40x40x4 mm. Het dak van de fietskluis wordt standaard uitgevoerd in stalen aluzinc damwandplaten.

Fietskluizen

Op zoek naar een andere uitvoering? Fietskluis FalcoCrea is een kluis waarin 4 fietsen geparkeerd worden. Het verschil met de Q kluis is dat er in de FalcoCrea geen tussenwanden zitten. Ook heeft de FalcoCrea 2 deuren in plaats van vijf. Een voorbeeld van een geheel stalen fietskluis is de FalcoSafe fietskluis. De FalcoPod fietstrommel is ons nieuwste model fietskluis. De FalcoPod heeft geen tussenwanden. De deur, welke naar boven wordt geklapt, is voorzien van gasveren en een deurkruk. Er kunnen 5 fietsen geparkeerd worden in de FalcoPod fietskluis. De zijwanden van de FalcoPod zijn gemaakt van strekmetaal. Doordat dit materiaal transparant is, draagt het bij aan de veiligheid in de buitenruimte.

Op maat gemaakte fietskluis?

Naast ons ruime assortiment fietskluizen is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!