Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels op het buitenterrein van een zwembad

Home Projecten Fietsaanleunbeugels op het buitenterrein van een zwembad

Bij een zwembad in Landgraaf zijn 40 FalcoForce aanleunbeugels geplaatst zodat bezoekers hun fietsen kunnen parkeren.

FalcoForce fietsaanleunbeugels

De FalcoForce fietsaanleunbeugels zijn moderne aanleunbeugels met een speels design. De aanleunbeugels zijn gepoedercoat in een okerbruine kleur. Het is ook mogelijk om de beugels te voorzien van een oplaadpunt.

De fietsnietjes die zijn geplaatst bij het zwembad hebben een hoogte van 100 cm en een breedte van 90 cm.

Fietsparkeeroplossingen

In ons assortiment hebben we veel diverse fietsparkeersystemen zoals fietsenrekken, fietsklemmen, etagerekken, fietskluizen en fietsafscheidingen. Onze projectadviseurs komen graag bij u langs op locatie om mee te denken over een geschikte oplossing. Door onze eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten is het ook mogelijk om oplossingen op maat te ontwikkelen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!