Back to top
Tawk.to

Speciale fietsenrekken voor kratfietsen op het schoolplein

Home Projecten Speciale fietsenrekken voor kratfietsen op het schoolplein

De kratfietsen zijn nog steeds erg populair onder scholieren. Ons speciale fietsenrek FalcoCrate is perfect om kratfietsen in te parkeren. Bij het Mendel College in Haarlem is de fietsparkeercapaciteit uitgebreid met extra FalcoCrate fietsenrekken. Op het schoolplein stond al een fietsoverkapping en een aantal FalcoCrate fietsenrekken.

FalcoCrate verschillende opstellingen

Door een uitbreiding van het Mendel College met extra lokalen en meer leerlingen was er behoefte aan meer fietsenrekken. Op het schoolplein stonden al een groot aantal FalcoCrate fietsenrekken. Destijds is er weloverwogen gekozen voor de FalcoCrate; na overleg met 1 van onze projectadviseurs heeft er een testrek een paar weken op het plein gestaan om te onderzoeken of dit inderdaad het juiste fietsenrek was.In de zomervakantie van 2017 zijn toen 90 fietsplaatsen gerealiseerd door Falco met FalcoCrate fietsenrekken. Onlangs is dit aantal fietsplaatsen dus vermeerderd met 68. De ervaring leerde dat FalcoCrate een goed fietsenrek is voor de vele kratfietsen die geparkeerd moeten worden door de scholieren. Het fietsenrek is verkrijgbaar in verschillende varianten; met verschillende aantal plaatsen en reklengtes. De h.o.h. van de FalcoCrate is 45 cm, dit zorgt voor genoeg ruimte voor de bredere kratfiets.

Inrichting (school)plein

De FalcoCrate wordt niet alleen ingezet op het schoolplein zoals bij het Montaigne Lyceum, ook dienstfietsen met een krat kunnen goed geparkeerd worden in de FalcoCrate.

Meer projecten nodig? kijk op Pinterest op het Bord Schoolterrein inrichten!

Vragen of meer informatie? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!