Back to top
Tawk.to

FalcoCrate voor dienstfietsen

Home Projecten FalcoCrate voor dienstfietsen

In de parkeergarage van het bedrijf Welten zijn FalcoCrate fietsenrekken geplaatst om dienstfietsen in het parkeren.  De dienstfietsen die te gebruiken zijn door het personeel zijn allemaal voorzien van een krat en het Falcocrate fietsenrek is ontworpen om kratfietsen in te parkeren.

FalcoCrate fietsenrek

In de ondergrondse fietsenstalling van Welten zijn vier FalcoCrate fietsenrekken geplaatst waarin in totaal 20 kratfietsen kunnen worden geparkeerd. De stalen fietsenrekken zijn blauw gepoedercoat.

Deze fietsenrekken zijn ontwikkeld om kratfietsen in te stallen en worden vaak geplaatst bij scholen, maar dus ook perfect voor bedrijven met dienstfietsen die zijn voorzien van een krat.

Advies

Tegenwoordig zijn er veel buiten model/standaard fietsen, zoals transportfietsen die geparkeerd dienen te worden. Bent u bezig met de inrichting van een fietsenstalling, vraag dan advies aan 1 van onze projectadviseurs over zaken waar u rekening mee dient te houden. Verwacht u bijvoorbeeld veel kratfietsen op uw locatie, dan raden wij aan om geen dubbelzijdig rek te plaatsen, maar enkele rekken.  Vraag hier onze gratis Whitepaper Eerste hulp bij Fietsparkeren.

 
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!