Back to top
Tawk.to

FalcoCrate voor dienstfietsen

Home Projecten FalcoCrate voor dienstfietsen

In de parkeergarage van het bedrijf Welten zijn FalcoCrate fietsenrekken geplaatst om dienstfietsen in het parkeren.  De dienstfietsen die te gebruiken zijn door het personeel zijn allemaal voorzien van een krat en het Falcocrate fietsenrek is ontworpen om kratfietsen in te parkeren.

FalcoCrate fietsenrek

In de ondergrondse fietsenstalling van Welten zijn vier FalcoCrate fietsenrekken geplaatst waarin in totaal 20 kratfietsen kunnen worden geparkeerd. De stalen fietsenrekken zijn blauw gepoedercoat.

Deze fietsenrekken zijn ontwikkeld om kratfietsen in te stallen en worden vaak geplaatst bij scholen, maar dus ook perfect voor bedrijven met dienstfietsen die zijn voorzien van een krat.

Advies

Tegenwoordig zijn er veel buiten model/standaard fietsen, zoals transportfietsen die geparkeerd dienen te worden. Bent u bezig met de inrichting van een fietsenstalling, vraag dan advies aan 1 van onze projectadviseurs over zaken waar u rekening mee dient te houden. Verwacht u bijvoorbeeld veel kratfietsen op uw locatie, dan raden wij aan om geen dubbelzijdig rek te plaatsen, maar enkele rekken.  Vraag hier onze gratis Whitepaper Eerste hulp bij Fietsparkeren.

 
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!