Back to top
Tawk.to

FalcoCrate voor dienstfietsen

Home Projecten FalcoCrate voor dienstfietsen

In de parkeergarage van het bedrijf Welten zijn FalcoCrate fietsenrekken geplaatst om dienstfietsen in het parkeren.  De dienstfietsen die te gebruiken zijn door het personeel zijn allemaal voorzien van een krat en het Falcocrate fietsenrek is ontworpen om kratfietsen in te parkeren.

FalcoCrate fietsenrek

In de ondergrondse fietsenstalling van Welten zijn vier FalcoCrate fietsenrekken geplaatst waarin in totaal 20 kratfietsen kunnen worden geparkeerd. De stalen fietsenrekken zijn blauw gepoedercoat.

Deze fietsenrekken zijn ontwikkeld om kratfietsen in te stallen en worden vaak geplaatst bij scholen, maar dus ook perfect voor bedrijven met dienstfietsen die zijn voorzien van een krat.

Advies

Tegenwoordig zijn er veel buiten model/standaard fietsen, zoals transportfietsen die geparkeerd dienen te worden. Bent u bezig met de inrichting van een fietsenstalling, vraag dan advies aan 1 van onze projectadviseurs over zaken waar u rekening mee dient te houden. Verwacht u bijvoorbeeld veel kratfietsen op uw locatie, dan raden wij aan om geen dubbelzijdig rek te plaatsen, maar enkele rekken.  Vraag hier onze gratis Whitepaper Eerste hulp bij Fietsparkeren.

 
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!