Back to top
Tawk.to

Abri's op Schiphol

Home Projecten Abri's op Schiphol

Op het grote buitenterrein van Schiphol zijn zeer veel verschillende Falco producten te vinden. Op Schiphol-Noord bijvoorbeeld een fietsoverkapping met bestickering of rokers overkappingen voor Schiphol bezoekers.

Op bovenstaande afbeeldingen zijn een aantal overkappingen FalcoLite te zien. In deze abri’s zijn zitbanken van het model FalcoSwing geplaatst. Naast de overkappingen staan een afvalbak FalocJona en de FalcoAsh peukenpaal.

De producten die op Schiphol geplaatst zijn, zijn een mooie weergave van het ruime Falco assortiment straatmeubilair ( afvalbakken en zitbanken) en overkappingen. Indien u op zoek bent naar een product dat niet standaard is, denkt onze afdeling product ontwikkeling graag met u mee naar een alternatief op maat. Door onze eigen productie afdeling is het voor Falco relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op standaard producten of een totaal nieuw product te produceren. Vraag onze project adviseurs naar de mogelijkheden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!