Back to top
Tawk.to

Abri's op Schiphol

Home Projecten Abri's op Schiphol

Op het grote buitenterrein van Schiphol zijn zeer veel verschillende Falco producten te vinden. Op Schiphol-Noord bijvoorbeeld een fietsoverkapping met bestickering of rokers overkappingen voor Schiphol bezoekers.

Op bovenstaande afbeeldingen zijn een aantal overkappingen FalcoLite te zien. In deze abri’s zijn zitbanken van het model FalcoSwing geplaatst. Naast de overkappingen staan een afvalbak FalocJona en de FalcoAsh peukenpaal.

De producten die op Schiphol geplaatst zijn, zijn een mooie weergave van het ruime Falco assortiment straatmeubilair ( afvalbakken en zitbanken) en overkappingen. Indien u op zoek bent naar een product dat niet standaard is, denkt onze afdeling product ontwikkeling graag met u mee naar een alternatief op maat. Door onze eigen productie afdeling is het voor Falco relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op standaard producten of een totaal nieuw product te produceren. Vraag onze project adviseurs naar de mogelijkheden.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!