Back to top
Tawk.to

Abri's op Schiphol

Home Projecten Abri's op Schiphol

Op het grote buitenterrein van Schiphol zijn zeer veel verschillende Falco producten te vinden. Op Schiphol-Noord bijvoorbeeld een fietsoverkapping met bestickering of rokers overkappingen voor Schiphol bezoekers.

Op bovenstaande afbeeldingen zijn een aantal overkappingen FalcoLite te zien. In deze abri’s zijn zitbanken van het model FalcoSwing geplaatst. Naast de overkappingen staan een afvalbak FalocJona en de FalcoAsh peukenpaal.

De producten die op Schiphol geplaatst zijn, zijn een mooie weergave van het ruime Falco assortiment straatmeubilair ( afvalbakken en zitbanken) en overkappingen. Indien u op zoek bent naar een product dat niet standaard is, denkt onze afdeling product ontwikkeling graag met u mee naar een alternatief op maat. Door onze eigen productie afdeling is het voor Falco relatief eenvoudig om aanpassingen door te voeren op standaard producten of een totaal nieuw product te produceren. Vraag onze project adviseurs naar de mogelijkheden.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!