Back to top
Tawk.to

Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Home Projecten Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Een veel voorkomende service: Buiten, bij de hoofdingang van een ziekenhuis staat een aantal rolstoelen, waarmee moeilijk lopende mensen comfortabel op hun plek van bestemming kunnen komen. Niets is echter zo vervelend om in een natte rolstoel plaats te nemen! Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voorkomt dit dankzij een FalcoRoller rolstoeloverkapping, waar de rolstoelen beschermd worden tegen alle weersomstandigheden. 

Lage overkapping

FalcoRoller is een lage overkapping die overal inzetbaar is. Het is een gewilde overkapping bij scholen, ziekenhuizen, musea, verpleegtehuizen en bejaardencentra. Maar deze overkappingen zijn ook goed te gebruiken bij bijvoorbeeld de kinderopvangcentra of in de recreatiesector. Bijvoorbeeld als overkapping voor te stallen buggys of te verhuren materialen. 

Transparant

De rolstoelen staan droog én zichtbaar in de FalcoRoller. Dankzij de transparante polycaronaat wanden, kan er goed zicht op worden gehouden. Een aanbindbuis om de rolstoelen of buggys vast te ketenen is optioneel. 

Terreininrichting bij ziekenhuizen

Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam is niet het enige ziekenhuis dat koos voor de duurzame en degelijke producten van Falco. Een greep uit de projecten:

U kunt ook onze Pintrest pagina " buitenterrein zorginstelling inrichten" bekijken voor meer informatie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!