Back to top
Tawk.to

Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Home Projecten Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Een veel voorkomende service: Buiten, bij de hoofdingang van een ziekenhuis staat een aantal rolstoelen, waarmee moeilijk lopende mensen comfortabel op hun plek van bestemming kunnen komen. Niets is echter zo vervelend om in een natte rolstoel plaats te nemen! Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voorkomt dit dankzij een FalcoRoller rolstoeloverkapping, waar de rolstoelen beschermd worden tegen alle weersomstandigheden. 

Lage overkapping

FalcoRoller is een lage overkapping die overal inzetbaar is. Het is een gewilde overkapping bij scholen, ziekenhuizen, musea, verpleegtehuizen en bejaardencentra. Maar deze overkappingen zijn ook goed te gebruiken bij bijvoorbeeld de kinderopvangcentra of in de recreatiesector. Bijvoorbeeld als overkapping voor te stallen buggys of te verhuren materialen. 

Transparant

De rolstoelen staan droog én zichtbaar in de FalcoRoller. Dankzij de transparante polycaronaat wanden, kan er goed zicht op worden gehouden. Een aanbindbuis om de rolstoelen of buggys vast te ketenen is optioneel. 

Terreininrichting bij ziekenhuizen

Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam is niet het enige ziekenhuis dat koos voor de duurzame en degelijke producten van Falco. Een greep uit de projecten:

U kunt ook onze Pintrest pagina " buitenterrein zorginstelling inrichten" bekijken voor meer informatie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!