Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij Admiraal de Ruyter Ziekenhuis

Home Projecten Terreininrichting bij Admiraal de Ruyter Ziekenhuis

Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes heeft het terrein rondom het ziekenhuis volledig nieuw ingericht. Met een nieuwe terreininrichting was het ook tijd voor nieuw straatmeubilair en nieuwe fietsenrekken.

FalcoPerfo straatmeubilair

De kleurrijke banken, speciaal gemaakte stoelen en afvalbakken uit de FalcoPerfo serie zijn geplaatst op meerdere locaties: onder een overkapping, waar ook de fietsenrekken geplaatst zijn en op diverse plekken rondom het ziekenhuis.

De FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als  mooi en robuust straatmeubilair. De straatmeubels zijn gemaakt van geperforeerd materiaal, dit heeft als groot voordeel dat er geen water op de banken blijft staan. Een belangrijke eigenschap van de FalcoPerfo serie is dat de producten zeer stevig en vandalismebestendig zijn, uitermate geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. 

Gepoedercoat in kleur

Naast de constructie van geperforeerde staalplaat hebben de stoelen, banken en afvalbakken nog meer gemeen: ze zijn allen gepoedercoat in verschillende kleuren: een kleurrijk geheel! Bij Falco heeft u de keuze uit maar liefst 190 RAL kleuren! Naast een aantrekkelijke kleurstelling beschermt  poedercoating de zinklaag van een produdct tegen aantasting en corrosievorming.

Rookpaal

Bij de banken en afvalbakken zijn rookpalen geplaatst. De FalcoAsh rookpaal is een stijlvol uitgevoerde buitenasbak. Doordat de rookpaal volledig in RVS is uitgevoerd, is deze geheel onderhoudsvrij.

Fietsparkeren

De bezoeker van het Ziekenhuis parkeert zijn of haar fiets in een FalcoSound fietsenrek. Voor het personeel is het FalcoSound fietsenrek uitgebreid met een aanbindpaal met daarin een oplaadpunt voor e-bikes. Op deze manier wordt het personeel gestimuleerd om op de fiets naar het werk te komen! 

Falco straatmeubilair bij zorginstellingen

Neem een kijkje op Pinterest bij ons bord “Zorginstellingen” voor nog meer projecten bij zorginstellingen.

Straatmeubilair op maat

Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie te Vriezenveen (ov) en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!