Back to top
Tawk.to

Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

Home Projecten Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee

In het gebied nabij het strand bij de Smalle Ee zijn vijf afvalbakken op maat gemaakt in opdracht van de gemeente Smallingerland. De afvalbakken zijn voorzien van een voetpedaal en klep. 

Afvalbak met pedaal en klep

De gemeente Smallingerland heeft gekozen voor FalcoJona afvalbakken met een inhoud van 70 liter. De afvalbak is ook verkrijgaar met een inhoud van 50 en 100 liter. De sterkte binnenbak is voorzien van twee handvatten om het legen te vereenvoudigen. De FalcoJona afvalbakken zijn voorzien van een pedaal en klep. Belangrijkste voordeel hiervan is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden. De buitenbak is gepoedercoat in een dennengroene kleur en de klep is gepoedercoat in een olijfgroene kleur. De beugel en pedaal zijn niet gepoedercoat.

Alles in eigen huis

Bij de hoofdvestiging van Falco in Vriezenveen zijn moderne productiefaciliteiten en een eigen ontwerp team waardoor het relatief eenvoudig is om producten naar wens van klanten te produceren. Ook bestaande producten kunnen makkelijk worden aangepast.

Straatmeubiliair op verschillende locaties

Ons straatmeubilair is te vinden op verschillende locaties; bijvoorbeeld buitenbanken in een Stiltegebied, afvalbakken op een woonboulevard, sofa's op het Lutjesstrand. Voor advies welk straatmeubilair het beste op uw locatie past is het mogelijk om vrijblijvend met 1 van onze projectadviseurs af te spreken. Dit kan op locatie. U kunt contact opnemen via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!