Back to top
Tawk.to

Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Home Projecten Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Op een woonboulevard in Apeldoorn zijn straatmeubilair en verkeersvoorzieningen van Falco geplaatst. Het gaat om 11 afvalbakken en 23 afzetpaaltjes. 

Afvalbak FalcoJona met verende klep

De woonboulevard kan netjes worden gehouden doo het toevoegen van in totaal 11 afvalbakken FalcoJona die zijn voorzien van een verende klep. Eerder zijn er al 15 FalcoJona afvalbakken geplaatst op de Woonboulevard. De afvalbakken in de FalcoJona serie zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Er is hier gekozen voor een FalcoJona met 50 liter met als extra optie de verende afsluiitklep. De afvalbakken zijn gemaakt van staal en zowel de bak als de staanders zijn gepoedercoat. De bak, inclusief klep, is gepoedercoat in een bruine kleur en de buisstaanders zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

FalcoRound afzetpaal

Naast de afvalbakken zijn er ook 23 afzetpalen FalcoRound te vinden op de woonboulevard. Deze afzetpaal is een vaste afzetpaal en daarmee geschikt voor een permanente inzet op het buitenterrein. De paal is gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een opgelaste vlakke kop. De stalen bolder heeft een diameter van 108 mm en een hoogte van 100 cm. Net als de staanders van de afvalbakken zijn de afzetpalen gepoedercoat in dezelfde grijze kleur.

Advies

Wilt u advies over de inrichting van uw buitenruimte met straatmeubilair, verkeersvoorzieningen of fietsparkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!