Back to top
Tawk.to

Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Home Projecten Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard

Op een woonboulevard in Apeldoorn zijn straatmeubilair en verkeersvoorzieningen van Falco geplaatst. Het gaat om 11 afvalbakken en 23 afzetpaaltjes. 

Afvalbak FalcoJona met verende klep

De woonboulevard kan netjes worden gehouden doo het toevoegen van in totaal 11 afvalbakken FalcoJona die zijn voorzien van een verende klep. Eerder zijn er al 15 FalcoJona afvalbakken geplaatst op de Woonboulevard. De afvalbakken in de FalcoJona serie zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Er is hier gekozen voor een FalcoJona met 50 liter met als extra optie de verende afsluiitklep. De afvalbakken zijn gemaakt van staal en zowel de bak als de staanders zijn gepoedercoat. De bak, inclusief klep, is gepoedercoat in een bruine kleur en de buisstaanders zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

FalcoRound afzetpaal

Naast de afvalbakken zijn er ook 23 afzetpalen FalcoRound te vinden op de woonboulevard. Deze afzetpaal is een vaste afzetpaal en daarmee geschikt voor een permanente inzet op het buitenterrein. De paal is gemaakt van thermisch verzinkt staal en heeft een opgelaste vlakke kop. De stalen bolder heeft een diameter van 108 mm en een hoogte van 100 cm. Net als de staanders van de afvalbakken zijn de afzetpalen gepoedercoat in dezelfde grijze kleur.

Advies

Wilt u advies over de inrichting van uw buitenruimte met straatmeubilair, verkeersvoorzieningen of fietsparkeren? Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie en bekijken met u de mogelijkheden. Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!