Back to top
Tawk.to

Ruime afvalbakken met verende klep op woonboulevard Apeldoorn

Home Projecten Ruime afvalbakken met verende klep op woonboulevard Apeldoorn

Op de woonboulevard in Apeldoorn zijn 15 ruime afvalbakken geplaatst.

Afvalbak met ruime inhoud

De afvalbakken die op de woonboulevard in Apeldoorn staan, zijn van het model FalcoJona. Er zijn verschillende varianten van de FalcoJona, met verschillende inhoudsmaten ( 50 liter en 70 liter). In Apeldoorn staan de grootste afvalbakken, met een inhoud van maar liefst 100 liter. De afvalbakken zijn op maat gemaakt, met zoals naar wens van de klant, verende kleppen aan beide zijdes. De bak is gemonteerd tussen dubbele staanders.

Op maat

We hebben een breed assortiment straatmeubilair. Wilt u toch net iets anders, overleg dan met onze projectadviseurs (0546 55 44 44 of info@falco.nl). Door onze eigen afdeling Product ontwikkeling en eigen productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om zaken naar wens aan te passen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!