Back to top
Tawk.to

Ruime afvalbakken met verende klep op woonboulevard Apeldoorn

Home Projecten Ruime afvalbakken met verende klep op woonboulevard Apeldoorn

Op de woonboulevard in Apeldoorn zijn 15 ruime afvalbakken geplaatst.

Afvalbak met ruime inhoud

De afvalbakken die op de woonboulevard in Apeldoorn staan, zijn van het model FalcoJona. Er zijn verschillende varianten van de FalcoJona, met verschillende inhoudsmaten ( 50 liter en 70 liter). In Apeldoorn staan de grootste afvalbakken, met een inhoud van maar liefst 100 liter. De afvalbakken zijn op maat gemaakt, met zoals naar wens van de klant, verende kleppen aan beide zijdes. De bak is gemonteerd tussen dubbele staanders.

Op maat

We hebben een breed assortiment straatmeubilair. Wilt u toch net iets anders, overleg dan met onze projectadviseurs (0546 55 44 44 of info@falco.nl). Door onze eigen afdeling Product ontwikkeling en eigen productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om zaken naar wens aan te passen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!