Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair in een prachtig natuurgebied

Home Projecten Straatmeubilair in een prachtig natuurgebied

Het Stiltegoed is een 'zijn'-plek midden in de Bieslandse Polder. Een voor ieder toegankelijk gebied waar de natuur, de weidsheid en de stilte je mag uitnodigen voor meditatie of andere mijmerijen. In dit mooie gebied staan al een aantal jaren 2 buitenbanken en 6 stoelen van Falco.

Tapis du Bois buitenbanken

De serie straatmeubilair Tapis du Bois serie bestaat uit rugelementen, enkelzijdige banken en dubbelzijdige zitbanken elk in twee lengtes. Met in totaal zes elementen kunnen er allerlei variaties gemaakt worden met deze bijzondere buitenbank! In het Stiltegebied staan twee dubbelzijdige Tapis du Bois zitelementen zonder rug. 

Het ontwerp is van ipv Delft en i.s.m. Falco tot stand gekomen in onze fabriek te Vriezenveen. Met thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hardhout is deze buitenbank een duurzame aanwinst voor de buitenruimte.

FalcoLinea stoelen

In totaal staan er zes FalcoLinea stoelen verspreid over het hele gebied waar bezoekers rustig kunnen zitten en genieten van al het flora en fauna in het Stiltegoed. De stoelen uit de FalcoLinea serie vallen op door de vernieuwende vormgeving.kenmerkend door de FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die ingeklemd worden door staaldelen en zo uit de grond komen lijken te komen. Voor het stiltegebied zijn stalen delen gepoedercoat in een grijze kleur.

Straatmeubilair in de buitenruimte

Straatmeubilair in een druk winelcentrum, schoolplein of natuurgebied? Ons assortiment straatmeubilair is zeer ruim, onze projectadviseurs denken graag met u mee voor de perfecte buitenbank of stoel voor uw buitenruimte. 

Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!