Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair in een prachtig natuurgebied

Home Projecten Straatmeubilair in een prachtig natuurgebied

Het Stiltegoed is een 'zijn'-plek midden in de Bieslandse Polder. Een voor ieder toegankelijk gebied waar de natuur, de weidsheid en de stilte je mag uitnodigen voor meditatie of andere mijmerijen. In dit mooie gebied staan al een aantal jaren 2 buitenbanken en 6 stoelen van Falco.

Tapis du Bois buitenbanken

De serie straatmeubilair Tapis du Bois serie bestaat uit rugelementen, enkelzijdige banken en dubbelzijdige zitbanken elk in twee lengtes. Met in totaal zes elementen kunnen er allerlei variaties gemaakt worden met deze bijzondere buitenbank! In het Stiltegebied staan twee dubbelzijdige Tapis du Bois zitelementen zonder rug. 

Het ontwerp is van ipv Delft en i.s.m. Falco tot stand gekomen in onze fabriek te Vriezenveen. Met thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hardhout is deze buitenbank een duurzame aanwinst voor de buitenruimte.

FalcoLinea stoelen

In totaal staan er zes FalcoLinea stoelen verspreid over het hele gebied waar bezoekers rustig kunnen zitten en genieten van al het flora en fauna in het Stiltegoed. De stoelen uit de FalcoLinea serie vallen op door de vernieuwende vormgeving.kenmerkend door de FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die ingeklemd worden door staaldelen en zo uit de grond komen lijken te komen. Voor het stiltegebied zijn stalen delen gepoedercoat in een grijze kleur.

Straatmeubilair in de buitenruimte

Straatmeubilair in een druk winelcentrum, schoolplein of natuurgebied? Ons assortiment straatmeubilair is zeer ruim, onze projectadviseurs denken graag met u mee voor de perfecte buitenbank of stoel voor uw buitenruimte. 

Vraag onze projectadviseurs naar vrijblijvend advies via 0546 55 44 44 of stuur een bericht naar info@falco.nl.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!