Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren met overkappingen en fietsenrekken bij DC Jumbo Bleiswijk

Home Projecten Fietsparkeren met overkappingen en fietsenrekken bij DC Jumbo Bleiswijk

Bij het nieuwe distributiecentrum van de Jumbo in Bleiswijk heeft Falco twee overkappingen geplaatst; 1 overkapping wordt gebruikt als fietsoverkapping en 1 overkapping is ingericht als rokersruimte.In de fietsoverkapping en op het buitenterrein zijn ook een groot aantal fietsenrekken geplaatst.

FalcoLok 500 overkappingen

De FalcoLok 500 is een vandalismebestendige overkapping. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes en de bekleding van de overkapping bestaat rondom uit FSC® gecertificeerd hardhout. Aan de lange zijde is een deur geplaatst, voorzien van een zelfsluitende deurdranger.

Als extra opties is gekozen voor LED verlichting en een bewegingsmelder.

De tweede FalcoLok 500 overkapping die is geplaatst op het buitenterrein wordt gebruikt als rokersruimte. Deze overkapping is 5 x 4 meter groot. De stalen constructie is net als de fietsoverkapping ook bekleed met  FSC® gecertificeerd hardhout. De rokersruimte is niet afsluitbaar, in het midden van de lange zijde is een opening gecreëerd 

Beide overkappingen zijn geproduceerd en voorgemonteerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze eigen monteurs hebben de overkapping gemonteerd.

Fietsenrekken

In de fietsoverkapping en op het buitenterrein zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst met 4 en 6 plaatsen. In totaal kunnen er 76 fietsen worden geparkeerd in de omgeving van het distributiecentrum.

Falco bij distributiecentra

Falco producten zijn op veel bedrijventerreinen te vinden; niet alleen overkappingen maar ook verschillende straatmeubilair producten.Onlangs heeft Falco bij een Aldi distributiecentrum verschillende overkappingen en straatmeubilair geplaatst, en ook bij het distributiecentrum van Hollister verzorgde Falco de complete terreininrichting.

Advies over fietsparkeren of straatmeubilair op uw terrein? Onze projectadviseurs denken graag mee! Neem contact op via info@falco.nl of bel  (0546) 55 44 44.

 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!