Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij nieuwe bedrijfshal Hollister

Home Projecten Terreininrichting bij nieuwe bedrijfshal Hollister

Farmaceutisch bedrijf Hollister breidt uit; op bedrijventerrein Borchwerf in Oud Gastel bouwt het Amerikaanse bedrijf een nieuw distributiecentrum. Falco verzorgde een totale terreininrichting op maat voor het buitenterrein: bestaande uit een op maat gemaakte fietsenstalling gecombineerd met een rookruimte, banken, picknicksets en asbakken.

Taps toelopende overkapping

De basis van de taps toelopende overkapping is een FalcoLok overkapping. De stalling is op maat gemaakt en wordt ingezet als fietsenstalling met separate rookruimte. De voorzijde van de overkapping is 8,5 meter breed en loop naar achteren toe tot een breedte van ca. 3 meter. Het gedeelte dat gereserveerd is om de fietsen te parkeren is uiteraard ingericht met fietsenrekken van Falco. Hollister koos in overleg met Falco voor de FalcoSound fietsenrekken met aanbindpaal. Bij dit rek is het uitgangspunt dat bijna alle fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald kunnen worden. De aanbindpaal zorgt voor een extra slotmogelijkheid: zo kan de fietser diefstal van zijn of haar fiets eenvoudig voorkomen door een extra (hang)slot gebruiken. Het deel dat is ingericht als rookruimte is ingericht met twee stuks FalcoBloc banken zonder rugleuning en een buitenasbak.

Pauzeren in de buitenlucht

Aan de voorzijde van de overkapping grenst een binnenplaats. Deze binnenplaats is ingericht met vier stuks FalcoBloc picknicksets: de medewerkers van Hollister hebben met deze picknicksets een comfortabel ingerichte pauzegelegenheid gekregen. De FalcoBloc serie is een serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. Klik hier voor een compleet overzicht van de FalcoBloc serie.

Pinterest

Neem eens een kijkje op ons Pinterest bord  Terreininrichting om inspiratie op te doen.

Straatmeubilair op maat

Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie te Vriezenveen (ov) en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!