Back to top
Tawk.to

Terreininrichting bij nieuwe bedrijfshal Hollister

Home Projecten Terreininrichting bij nieuwe bedrijfshal Hollister

Farmaceutisch bedrijf Hollister breidt uit; op bedrijventerrein Borchwerf in Oud Gastel bouwt het Amerikaanse bedrijf een nieuw distributiecentrum. Falco verzorgde een totale terreininrichting op maat voor het buitenterrein: bestaande uit een op maat gemaakte fietsenstalling gecombineerd met een rookruimte, banken, picknicksets en asbakken.

Taps toelopende overkapping

De basis van de taps toelopende overkapping is een FalcoLok overkapping. De stalling is op maat gemaakt en wordt ingezet als fietsenstalling met separate rookruimte. De voorzijde van de overkapping is 8,5 meter breed en loop naar achteren toe tot een breedte van ca. 3 meter. Het gedeelte dat gereserveerd is om de fietsen te parkeren is uiteraard ingericht met fietsenrekken van Falco. Hollister koos in overleg met Falco voor de FalcoSound fietsenrekken met aanbindpaal. Bij dit rek is het uitgangspunt dat bijna alle fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald kunnen worden. De aanbindpaal zorgt voor een extra slotmogelijkheid: zo kan de fietser diefstal van zijn of haar fiets eenvoudig voorkomen door een extra (hang)slot gebruiken. Het deel dat is ingericht als rookruimte is ingericht met twee stuks FalcoBloc banken zonder rugleuning en een buitenasbak.

Pauzeren in de buitenlucht

Aan de voorzijde van de overkapping grenst een binnenplaats. Deze binnenplaats is ingericht met vier stuks FalcoBloc picknicksets: de medewerkers van Hollister hebben met deze picknicksets een comfortabel ingerichte pauzegelegenheid gekregen. De FalcoBloc serie is een serie die door de vormgeving en kleur helemaal past in deze tijd. Klik hier voor een compleet overzicht van de FalcoBloc serie.

Pinterest

Neem eens een kijkje op ons Pinterest bord  Terreininrichting om inspiratie op te doen.

Straatmeubilair op maat

Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie te Vriezenveen (ov) en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!