Back to top
Tawk.to

Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum

Home Projecten Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum

Op het buitenterrein van het distributiecentrum van de Aldi zijn verschillende overkappingen met fietsenrekken geplaatst voor 60 fietsen. Om de buitenruimte netjes te houden voor de Aldi medewerkers zijn er ook een afvalbak en peukenpaal op het terrein aanwezig.

FalcoRail overkapping

De FalcoRail is een transparante fietsoverkapping door het dak van polycarbonaat. Deze enkelzijdige overkapping is open; er zijn geen zijwanden. De staaldelen zijn gepoedercoat in een diepzwarte kleur. 

FalcoTel overkappingen

Op het terrein staan ook twee FalcoTel-C overkappingen. Het dak is lichtdoorlatend doordat het dak bestaat uit polyester golfplaten. Deze overkappingen zijn wel voorzien van bekleding, te weten  FSC® gecertificeerd hardhout.De overkappingen hebben een opening aan zowel de voor- als achterkant en worden niet afgesloten met een deur.

Fietsenrekken

Er kunnen 60 fietsen geparkeerd worden in de aanwezige fietsoverkappingen; er gekozen voor het fietsenrek A-11, al jaren het meest toegepaste fietsenrek.

Straatmeubilair

Uit ons assortiment straatmeubilair zijn de FalcoJona afvalbak en de FalcoAsh peukenpaal op het terrein geplaatst.
De afvalbak heeft een binnenbak met een inhoud van 70 liter. De bak en de staanders zijn gepoedercoat in dezelfde diepzwarte kleur als de FalcoRail waar de afvalbak bij in de buurt staat.

Op deze film is duidelijk te zien hoe de Falco producten op het buitenterrein van de Aldi staan.

Falco producten op uw bedrijventerrein

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!