Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex

Home Projecten Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex

The Aquarius is een duurzaam, modern wooncomplex bestaand uit 42 luxe afgewerkte huurappartementen en studio’s. Op het dak van het gebouw is een gezamenlijk buitenterras gecreëerd met Falco straatmeubilair en in de Falco fietsoverkapping kunnen bewoners hun fietsen veilig parkeren.

Fietsoverkapping

De combi overkapping FalcoLok-600 is verhoogd zodat de fietsen van de bewoners in etagerekken kunnen worden geplaatst. De wandbekleding van de overkapping bestaat uit  FSC® gecertificeerd hardhout. De overkapping is ruim 600 cm breed en 275 cm hoog.Het materiaal dat gebruikt is voor het dak van de overkapping is aluzinc profielplaten. 

Compact fietsparkeren met etagerekken

Met ons etagerek FalcoLevel Premium+  kunnen er op een relatief klein oppervlakte veel fietsen gestald worden. Voor The Aquarius gaat het over 64 fietsplaatsen die gerealiseerd zijn door dit dubbellaagse fietsparkeersysteem. 

Straatmeubilair op dakterras

Op het ruime gezamenlijke terras is Falco buitenmeubilair geplaatst; drie zitbanken FalcoBloc en drie FalcoBloc picknicksets. In de serie FalcoBloc zijn ook plantenbakken verkrijgbaar, voor het groen op het terras zijn vijf plantenbakken FalcoBloc geplaatst.

De stalen delen van het straatmeubilair zijn gepoedercoat in een granietgrijze RAL kleur en het gebruikte hout is FSC® gecertificeerd. Tevens zijn er FalcoAsh asbakken geplaatst.

Dakterras inrichten

Falco straatmeubilair wordt vaak ingezet om (dak)terassen in te richten. In Den Haag zijn op het dakterras van appartementencomplex GO 070 verschillende FalcoBloc producten geplaatst. Op een Purmerends dakterras zijn straatmeubilair uit de FalcoGlory serie geplaatst.Nog meer praktjkvoorbeelden bekijken? Op onze Pinterest pagina " Dakterras inrichten" zijn nog meer projecten te vinden. Onze projectadviseurs denken graag met u mee over een mooie terreininrichting. Straatmeubilair op maat is ook geen probleem, doordat we alles in eigen huis doen, van ontwerp tot productie is er veel mogelijk.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!