Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex

Home Projecten Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex

The Aquarius is een duurzaam, modern wooncomplex bestaand uit 42 luxe afgewerkte huurappartementen en studio’s. Op het dak van het gebouw is een gezamenlijk buitenterras gecreëerd met Falco straatmeubilair en in de Falco fietsoverkapping kunnen bewoners hun fietsen veilig parkeren.

Fietsoverkapping

De combi overkapping FalcoLok-600 is verhoogd zodat de fietsen van de bewoners in etagerekken kunnen worden geplaatst. De wandbekleding van de overkapping bestaat uit  FSC® gecertificeerd hardhout. De overkapping is ruim 600 cm breed en 275 cm hoog.Het materiaal dat gebruikt is voor het dak van de overkapping is aluzinc profielplaten. 

Compact fietsparkeren met etagerekken

Met ons etagerek FalcoLevel Premium+  kunnen er op een relatief klein oppervlakte veel fietsen gestald worden. Voor The Aquarius gaat het over 64 fietsplaatsen die gerealiseerd zijn door dit dubbellaagse fietsparkeersysteem. 

Straatmeubilair op dakterras

Op het ruime gezamenlijke terras is Falco buitenmeubilair geplaatst; drie zitbanken FalcoBloc en drie FalcoBloc picknicksets. In de serie FalcoBloc zijn ook plantenbakken verkrijgbaar, voor het groen op het terras zijn vijf plantenbakken FalcoBloc geplaatst.

De stalen delen van het straatmeubilair zijn gepoedercoat in een granietgrijze RAL kleur en het gebruikte hout is FSC® gecertificeerd. Tevens zijn er FalcoAsh asbakken geplaatst.

Dakterras inrichten

Falco straatmeubilair wordt vaak ingezet om (dak)terassen in te richten. In Den Haag zijn op het dakterras van appartementencomplex GO 070 verschillende FalcoBloc producten geplaatst. Op een Purmerends dakterras zijn straatmeubilair uit de FalcoGlory serie geplaatst.Nog meer praktjkvoorbeelden bekijken? Op onze Pinterest pagina " Dakterras inrichten" zijn nog meer projecten te vinden. Onze projectadviseurs denken graag met u mee over een mooie terreininrichting. Straatmeubilair op maat is ook geen probleem, doordat we alles in eigen huis doen, van ontwerp tot productie is er veel mogelijk.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!