Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen en droogloop overkapping op Engelse campus

Home Projecten Fietsoverkappingen en droogloop overkapping op Engelse campus

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen.

Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 12 Europese landen. Klik hier voor het overzicht.

Dochterbedrijf Falco U.K richt net als Falco in Nederland regelmatig schoolterreinen in. Onlangs zijn er fietsoverkappingen en een droogloop overkapping geplaatst bij de middelbare school Ada Lovelace in West Londen.

Er zijn drie FalcoLok 500 fietsoverkappingen geplaatst om in totaal 180 fietsen droog te parkeren. FalcoLean fietsaanleunbeugels kunnen worden gebruikt om de fietsen netjes te stallen en eventueel aan vast te zetten met een extra hangslot.

Om de studenten een gelegenheid te bieden om beschut pauze te houden, is er ook een droogloop van 18 x 5 meter geplaatst, met een transparant dak en FSC gecertificeerd hout. Picknicktafels worden nog onder de overkapping geplaatst.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!