Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en straatmeubilair voor appartementencomplex

Home Projecten Fietsenstalling en straatmeubilair voor appartementencomplex

In Capelle aan den Ijssel is een kantoorgebouw getransformeerd naar een duurzaam, modern wooncomplex. Falco heeft gezorgd voor de fietsparkeervoorziening en voor het straatmeubilair op het gezamenlijke terras.

Fietsenstalling

De fietsenberging is op maat gemaakt. Men heeft gekozen voor een FalcoLok 600 met 4 vakken. De fietsoverkapping is verhoogd zodat er etage fietsenrekken in de overkapping geplaatst kunnen worden. De FalcoLok fietsoverkapping is een ruime, solide overkapping met een bekleding van FSC® gecertificeerd hardhout. De berging is voorzien van een deur die afsluitbaar is. De constructie van de fietsenberging is opgebouwd uit stalen dakframes. Standaard is het dak van de FalcoLok berging uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. Op de Falco website is het mogelijk om een offerte aanvraag te doen voor deze overkapping. Onze afdeling Verkoop zal dan een offerte verzorgen.

Etage fietsenrek FalcoLevel Premium+

In de fietsenstalling is ruimte om 108 fietsen te parkeren. Om deze hoeveelheid fietsen te parkeren op het oppervlakte van de FalcoLok 600 was het noodzakelijk om gebruik te maken van dubbellaags fietsparkeren. Etagerek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk systeem.  Dit fietsenrek is gebruiksvriendelijk door de lichte materialen waarmee het rek is geproduceerd en de toevoeging van de gasdrukveer waardoor het ook eenvoudig is om fietsen op de bovenste laag te parkeren.

Straatmeubilair

Het gezamenlijk terras van het wooncomplex is voorzien van drie FalcoBloc buitenbanken en drie FalcoBloc picknicksets. De FalcoBloc serie komt uit eigen huis, ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen. Het FalcoBloc straatmeubilair bestaat uit staal en FSC®-gecertificeerd hout. De FalcoBloc picknicktafel is leverbaar in verschillende varianten; met strip of als vrijstaande opstelling. De picknicksets die in Capelle aan den Ijssel zijn geplaatst  hebben een strip. De geplaatste zitbanken FalcoBloc hebben een rugleuning, er is ook een variant verkrijgbaar zonder rugleuning. De stalen delen van het FalcoBloc straatmeubilair is gepoedercoat in een granietgrijze kleur.

Op het gezamenlijke buitenrerrein zijn ook twee FalcoAsh buitenasbakken geplaatst. Deze rookpalen zijn in RVS uitgevoerd, waardoor ze volledig onderhoudsvrij zijn.

Appartementencomplexen

Onze producten zijn o.a. geschikt voor scholen, gemeentes, zorginstellingen en bedrijven. Ook zijn er steeds meer wooncomplexen waar Falco overkappingen en/ of straatmeubilair is te vinden. Bij wooncomplex Trommelslag in Doetinchem bijvoorbeeld is een fietsenstalling geplaatst. Ook in Amersfoort zijn op verschillende locaties bij wooncomplexen Falco fietsenstallingen geplaatst.

Webshop

In onze webshop zijn de straatmeubilair producten eenvoudig te bestellen. Uiteraard zijn onze projectadviseurs ook graag bereid u van advies of offertes te voorzien. Falco is bereikbaar via chat, mail (info@falco.nl) of telefoon ( 0546 55 44 44)

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!