Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen voor verschillende locaties wooncomplexen

Home Projecten Fietsoverkappingen voor verschillende locaties wooncomplexen

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn er diverse Falco overkappingen geplaatst bij appartementen complexen in Amersfoort. In de overkappingen kunnen bewoners veilig en droog hun fietsen en scooters parkeren.

Er zijn bij vier verschillende appartementencomplexen fietsoverkappingen geplaatst, capaciteit om 308 fietsen en 35 scooters te stallen. Naast de overkappingen zijn er ook fietsenrekken geleverd voor in de fietsenstallingen.

FalcoLok 500

In Amersfoort is de populaire overkapping FalcoLok-500 geplaatst. De FalcoLok-500 is een zeer flexibele overkapping die zowel in de breedte als diepte is uit te breiden. Elke Falco overkapping bestaat uit een beginvak en naar wens zijn er aanbouwvakken beschikbaar.

Materialen

De daken van de overkappingen bestaan uit aluzinc profielplaten.

Bij deze serie zijn er veel verschillende wandbekledingen mogelijk. Klik hier voor een overzicht. Ook is het mogelijk om verschillende wandbekledingen te gebruiken in 1 overkapping, dit is het geval voor de overkappingen die geplaatst zijn bij de appartementen complexen in Amersfoort. De kopwandbekledingen bestaan uit traliepanelen en open belatting van FSC®gecertificeerd hardhout. De fietsoverkappingen zijn geleverd inclusief deuren van traliepaneel op stalen frame

Extra opties FalcoLok

Het is ook mogelijk om een vrijstaande energievoorziening te installeren in de FalcoLok 500, bestaande uit zonnepanelen en LED verlichting. Tevens is het een optie om wandcontactdozen te monteren aan het stalen frame van de FalcoLok zodat fietsen opgeladen kunnen worden. Falco levert ook fietsenrekken met oplaadmogelijkheden. Tot slot zijn FalcoLok overkappingen en bergingen ook leverbaar met een groendak. Bekijk hier ons informatieblad.

Fietsenrekken

Bij de overkappingen zijn ook fietsenrekken Ideaal2.0 meegeleverd. Dit fietsenrek is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm. Op elke wielbeugel is een aanbindoog geplaatst, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden met een slot. Het fietsenrek Ideaal voldoet aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes.

Advies

Voor uw project op het gebied van fietsparkeren op zoek naar een goede oplossing? Falco producten zijn overal te vinden; bij scholen, fietskelders, appartementen gebouwen, bij bedrijven en in de openbare ruimte. Onze Falco adviseurs geven u graag advies, telefonisch (0546 55 44 44), via de mail (info@falco.nl) of komen bij u langs.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!