Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg

Bij het vakantiepark Landal Kasteel de Cauberg zijn 12 fietsaanleunbeugels geplaatst. De Cauberg is in heel Europa bekend vanwege het wielrennen. Wielrenners verblijven voornamelijk in het weekend op het Landalpark of komen langs voor een korte stop bij het restaurant. In de drukke weekenden was het altijd zoeken naar een mooie veilige plaats om de veelal dure racefietsen of mountainbikes te plaatsen. De fietsbeugels zijn in de lengte geplaatst voor het restaurant bij de ingang van het vakantiepark. Bezoekers hebben zo direct zicht over de racefietsen en mountainbikes en er is voldoende plek om de fietsen te parkeren. De aanleunbeugels zijn voorzien van een tussenbuis, zo is er een extra bevestiging van de fiets via een kabel- of kettingslot mogelijk.

Fietsaanleunbeugels

Falco heeft een ruim assortiment fietsaanleunbeugels. De fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels, fietsnetjes of geleidehekken genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De toevoeging van de tussenbuis is aan te bevelen door de extra bevestiging van de fiets die hierdoor mogelijk is. De geplaatste beugels bij het vakantiepark hebben een diameter van 42 mm. Voor het parkeren van grotere vervoersmiddelen is de aanleunbeugel met een diameter van 60 mm geschikt.

Fietsparkeren 

Voor het parkeren van fietsen zijn er diverse mogelijkheden. Zo heeft Falco onder andere fietsaanleunbeugels, fietsenstandaards, compacte fietsenstallingen, fietsafscheidingen en fietsenrekken in het assortiment. De ontwerp- en productieafdeling zijn beide gevestigd bij de hoofdvestiging in Vriezenveen, hierdoor is het mogelijk om producten op maat te maken. Heeft u een specifieke wens voor een product? Neem vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs, zij helpen u graag verder.

Falco producten bij Landalparken 

Falco heeft bij verschillende Landalparken in Nederland producten geplaatst. Bijvoorbeeld de fietsoverkapping bij Landal Greenpark Aelderholt, de overkapping bij Landal de Reeuwijkse Plassen, de afvalbakken bij Landal Hof van Saksen en een fietsoverkapping bij Landal Ameland Nes

 

 

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!