Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg

Home Projecten Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg

Bij het vakantiepark Landal Kasteel de Cauberg zijn 12 fietsaanleunbeugels geplaatst. De Cauberg is in heel Europa bekend vanwege het wielrennen. Wielrenners verblijven voornamelijk in het weekend op het Landalpark of komen langs voor een korte stop bij het restaurant. In de drukke weekenden was het altijd zoeken naar een mooie veilige plaats om de veelal dure racefietsen of mountainbikes te plaatsen. De fietsbeugels zijn in de lengte geplaatst voor het restaurant bij de ingang van het vakantiepark. Bezoekers hebben zo direct zicht over de racefietsen en mountainbikes en er is voldoende plek om de fietsen te parkeren. De aanleunbeugels zijn voorzien van een tussenbuis, zo is er een extra bevestiging van de fiets via een kabel- of kettingslot mogelijk.

Fietsaanleunbeugels

Falco heeft een ruim assortiment fietsaanleunbeugels. De fietsaanleunbeugels, ook wel fietsparkeerbeugels, fietsnetjes of geleidehekken genoemd, zijn er in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De toevoeging van de tussenbuis is aan te bevelen door de extra bevestiging van de fiets die hierdoor mogelijk is. De geplaatste beugels bij het vakantiepark hebben een diameter van 42 mm. Voor het parkeren van grotere vervoersmiddelen is de aanleunbeugel met een diameter van 60 mm geschikt.

Fietsparkeren 

Voor het parkeren van fietsen zijn er diverse mogelijkheden. Zo heeft Falco onder andere fietsaanleunbeugels, fietsenstandaards, compacte fietsenstallingen, fietsafscheidingen en fietsenrekken in het assortiment. De ontwerp- en productieafdeling zijn beide gevestigd bij de hoofdvestiging in Vriezenveen, hierdoor is het mogelijk om producten op maat te maken. Heeft u een specifieke wens voor een product? Neem vrijblijvend contact op met één van onze projectadviseurs, zij helpen u graag verder.

Falco producten bij Landalparken 

Falco heeft bij verschillende Landalparken in Nederland producten geplaatst. Bijvoorbeeld de fietsoverkapping bij Landal Greenpark Aelderholt, de overkapping bij Landal de Reeuwijkse Plassen, de afvalbakken bij Landal Hof van Saksen en een fietsoverkapping bij Landal Ameland Nes

 

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!